Sales Support Specialist

Rekrytoimme nyt

SALES SUPPORT SPECIALIST- tehtävään Akaaseen  

Tehtäväsi liittyvät seuraaviin kokonaisuuksiin

Myynnin tuki

  • Myyntitilausten hallinnointi ja kirjaaminen toiminnanohjausjärjestelmään
  • Laskutus

Asiakaspalvelu

  • sähköpostilla ja puhelimella

Sekä muut talouspäällikköä, varastopäällikköä ja myyjiä avustavat/tukevat tehtävät.

Työtä tehdään pääasiassa toimistolla mutta jonkin verran myös varastossa. Työn luonne on usein nopeatempoista, ja monet tehtävät voivat olla samanaikaisesti odottamassa.

Mitä odotamme?

Sinulla on kaupallinen koulutus (merkonomi/tradenomi). Omaat ehkä jo kokemusta vastaavista tehtävistä mutta sitäkin olennaisempaa on tekemisen ja oppimisen asenne. Kokemus teknisestä kaupasta on eduksi. Joustava toimintaote ja toimeen tarttuminen auttavat tehtävässä menestymisessä. IT-taidot ovat välttämättömyys. Englannin kielitaito on välttämätön, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme

Mahdollisuuden oppia ja kasvaa tehtävän mukana haluamaasi suuntaan (myynti tai taloushallinto). Tärkeän roolin budjetoidun kasvun tukemisessa ja mahdollistamisessa. Pienen työyhteisön ja monipuolista tekemistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Personnel Group, Mika Ahlfors p. 03 3138 0464.

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen www.personnel.fi  kautta 3.3.2019 mennessä.

 

Haku päättyi

03.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Akaa

logo: Grana Oy

Kaikki pitävät kauniista asioista, tulotasosta riippumatta. Granan tavoitteena on tuoda tämä ajatus arkeen ja valmistaa kotien vaativiin olosuhteisiin hinnoiltaan edullisia tuotteita, laadusta tinkimättä. Arkipäivän keksinnöt, kauniisti muotoiltuna, tekevät kodista paremman. Granan laatu todella tarkoittaa sitä. Granan hanat on suunniteltu Suomessa pohjoismaisiin tarpeisiin, ne testataan Suomessa ja kaikilla tuotteilla on 5 vuoden takuu. Granan keittiöhanat antavat viimeisen silauksen keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen. Granan toimipiste ja varasto sijaitsee Akaan Toijalassa. Lue lisää yrityksestä ja tuotteista