Tuotantopäällikkö

Nyt rekrytoimme Orivedellä sijaitsevaan saunoja valmistavaan tehtaaseemme

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan tuotannon operatiivisesta johtamisesta.

 

Mikä homma ja mitä osaamista sinulta tehtävään odotetaan?

Saunatalo on Suomen johtavia saunojen valmistajia ja haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kokenutta tuotantopäällikköä vastaamaan Saunatalon Oriveden tehtaan tuotannosta.

Tehtaalla työskentelee 25 henkeä kahdessa vuorossa. Toimit toimitusjohtajan alaisuudessa johtoryhmän jäsenenä. Tehtaalla valmistetaan elementtisaunoja, lauteita sekä saunapaneelien esivalmistusta rakennustyömailla tapahtuvaan saunojen asennuksiin. Tuotantopäälliköllä on tehtävässä apunaan kaksi muuta toimihenkilöä.

Tuotantopäällikön tärkeimmät tehtävät ovat vastata tuotannon osalta seuraavista toiminnoista:

  • Kapasiteetista lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä
  • Toimitusvarmuudesta
  • Laadusta
  • Kustannustehokkuudesta

Tehtäviin kuuluvat myös tehtaan hankinnat ja varaston hallinta. Toivomme hakijalta näkemystä tuotannon tehostamisesta. Ymmärrys LEAN ajattelusta on eduksi. Työkaluina sinulla on moderni toiminnanohjausjärjestelmä sekä normaalit toimisto-ohjelmistot. Pärjäät erilaisten ohjelmien kanssa ja ymmärrät järjestelmien käytön edut myös omaa työtäsi laajemmin.

Tehtaallamme työskentelevät työntekijät ovat alansa konkareita, joten luonnollisesti esimiestyö sekä henkilöstöjohtamisen taidot ovat tärkeä osa tehtävää. Mikäli sinulla on kokemusta tuotannonohjausjärjestelmien käytöstä ja kehittämisestä sekä puualan tuntemusta, niin katsomme ne vahvoiksi eduiksi.

 

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa Saunatalo Oy:n toimitusjohtaja Juha Kananen 26.11 klo 9-11 sekä 2.12 kello 13-15 , numerosta 040 563 5024.

Jätäthän hakemuksesi 4.12.2019 mennessä. Alustavan aikataulun mukaan järjestämme 1.kierroksen haastattelupäivän Orivedellä 10.12.

Jätä hakemuksesi osoitteessa  www.personnel.fi ‎

Haku päättyi

04.12.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Orivesi

Toimiala

Rakentaminen, saunojen valmistus

logo: Saunatalo Oy

Saunatalo Oy on Suomen merkittävin saunojen, alakattojenrakentaja. Yli 100.000 tehdyn saunan kokemuksella Saunatalo  asiakkainaan mm. Suomen merkittittävimmät rakennusliikkeet edustaa toimialansa ehdotonta kärkeä. Yhtiön liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 60. Katso meistä lisää www.saunatalo.fi.