Sisustusarkkitehti / sisustussuunnittelija

Sisustamisen ja suunnittelun osaaja – tule vaikuttamaan, miten Suomen kouluissa opitaan!

Oletko miettinyt urallesi uutta suuntaa? Oletko innostunut sisustusarkkitehtuurista ja haluaisit kehittää oppimisympäristöjä osaamisellasi?

Etsimme sisustusarkkitehtia / sisustussuunnittelijaa

Tehtävässä tulet suunnittelemaan ja kehittämään Tevellan kaluste- ja sisustusvalikoimaa sekä yrityksen omia kalustetuotteita. Tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluvat päiväkodin ja koulun sisustamiseen soveltuvat sisustus- ja kalustekokonaisuudet. Rakennat sisustamiseen liittyviä yhteistyöverkostoja ja esittelet arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille tarjoamiamme vaihtoehtoja. Suunnittelet yhdessä asiakkaidemme projektiryhmien kanssa parhaat sisustusratkaisut, jotka ovat toimivia, näyttäviä ja lisäarvoa tuottavia. Osallistut myös suunnitteluprosessin kehittämiseen.

Ketä etsimme?

Etsimältämme henkilöltä löytyy vahva suunnitteluosaaminen, tehtävään soveltuva koulutus sekä usean vuoden työkokemus sisustussuunnittelusta. Tunnet 2D / 3D -ohjelmistot ja kykenet keskustelemaan luontevasti ja uskottavasti arkkitehtien ja opettajien kanssa. Lisäksi toivomme aiempaa kokemusta tuote- ja suunnittelupalvelukonseptien kehittämisestä. Olet yhteistyöhenkinen ja kykenevä näkemään myös kaupallisen näkökulman toiminnassa. BIM-ohjelmistojen tuntemus on eduksi (esimerkiksi Revit). Tarvittaessa olet valmis haastamaan olemassa olevia käytänteitä ja tuomaan rohkeasti muutosehdotuksiasi esiin.

Olet sujuva viestijä sekä kirjallisesti että suullisesti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin tai saksan kielitaito luetaan eduksi.

Tartu mahdollisuuteen

Tämä vakituinen ja kokoaikainen tehtävä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla mukaan kehittämään päiväkotien ja koulujen kautta oppimisen tulevaisuutta. Roolissasi sinua tukee upea joukko alan asiantuntijoita ja vaikka arki meillä onkin välillä hektistä, teemme töitä yhteen hiileen puhaltaen huumorintajua unohtamatta. Tiimisi odottaa sinua Tevellan pääkonttorilla Tampereen Sarankulmassa.

Tule mukaan varmistamaan, että Tevellasta tulee Suomen johtava päiväkotien ja koulujen kalustaja ja sisustaja! Tutustu meihin ja toimintaamme osoitteessa www.tevella.fi .

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Personnel Group, Mika Ahlfors p. 03 3138 0464

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV, portofolio, työnäytteet tai vastaavat referenssit sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen verkkosivujen www.personnel.fi kautta 8.12.2019 mennessä.

Haku päättyi

08.12.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Tevella Oy

Opi kanssamme! Tevella Oy mahdollistaa kehittyneet oppimisympäristöt suomalaisessa koulutusjärjestelmässä.  Yrityksen ydintoiminnan muodostavat muun muassa laadukkaat oppimis- ja kasvuympäristöjen kalusteet sekä leikki-, liikunta-, oppimis- ja opetusvälineet. Tevella Oy on vuonna 1984 perustettu täysin kotimainen perheyritys. Yrityksen toteutunut liikevaihto vuonna 2018 oli noin 11,6 miljoonaa euroa. Tevella Oy toimii uusissa energiatehokkaissa, ympäristöystävällisissä ja nykyaikaisissa toimitiloissa Tampereen Sarankulmassa.