EHS-päällikkö (Environment, Health and Safety Manager)

Haemme SKF Muurameen

 EHS-päällikköä (Environment,  Health and Safety Manager)

vastaamaan voiteluliiketoiminnan ympäristö, työterveys ja työturvallisuuden kehittämisestä Suomessa.

Etsimme henkilöä, jolla on kykyä kehittää EHS-toimintatapojamme teollisessa ympäristössä liiketoimintalähtöisesti.  Tehtaamme EHS-toiminnot on palkittu kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, joten  tehtävässä pääset varmasti oppimaan uutta ja haastamaan omaa osaamistasi.  Tehtävässä tulet toimimaan päätoimisesti Muuramen tehtaalla;  jatkossa vastaat mahdollisesti myös Oy SKF Ab:n Suomen EHS-toimintojen kehittämisestä EHS Country  coordinator -roolissa myös SKF Espoon liiketoimintojen osalta.

Olennaisimmat tehtävät:

 • Vastaat ympäristö, työterveys ja työturvallisuuden osa-alueiden toimenpiteiden koordinoinnista ja teet tiivistä yhteistyötä SKF:n kansainvälisten EHS-toimintojen kanssa.
 • Tehtävä vaatii matkustamista noin 10-20 päivää vuodessa.
 • Huolehdit henkilöstön kouluttamisesta oman vastuualueesi osalta .
 • Toimit laatupäällikön kanssa työparina kehittäen yhdessä SKF:n Muuramen tehtaan vastuualueen toimintoja.
 • Tulet toiminaan aktiivisesti mukana erilaisissa kehitysprojekteissa, joilla pyrimme tekemään SKF:n liiketoiminnasta vielä laadukkaampaa, turvallisempaa ja ympäristöystävällisempää.

Olennainen osaaminen:

 • Sinulla on mielellään vähintään AMK-tasoinen koulutus ja muutaman vuoden kokemus ympäristö, työterveys ja työturvallisuuden parista. Laatuosaamisen luemme eduksi.
 • Olet kiinnostunut teollisen ympäristön ja teknisten asioiden parissa työskentelystä jatkuvan parantamisen käytäntöjen mukaan.
 • Sertifioidut standardit ja niiden käyttäminen teollisuudessa ovat sinulle tuttuja.
 • Kansainvälisen ympäristön vuoksi suomen kielen lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen osaamista. Muu kielitaito luetaan eduksi.
 • Tietotekniset taitosi ovat myös sujuvalla tasolla.

 Tehtävään sopiva persoona:

 • Tulet toimimaan tehtävässä niin yrityksen sisäisten sidosryhmien kuin myös ulkoisten toimittajien ja asiakkaiden kanssa, joten sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sopivaa päättäväisyyttä viedä asioita eteenpäin.
 • Projektiluonteisten kehityshankkeiden lisäksi tehtävä vaatii myös rutiininomaisten raporttien ja EHS-raportointijärjestelmien ylläpitoa, joiden huolehtiminen vaatii tarkkuutta ja pitkäjänteistä työskentelyotetta.

SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle.

 Lisätietoja hausta:

Tiedusteluihin vastaa Personnel Groupin Hannu Järvimäki 0503670862.

Lisätietoja tehtävästä antaa SKF Muuramen paikallisjohtaja Tuomo Helminen (puhelin 0400272570) seuraavina ajankohtina:

 • 23.8. klo 13-14
 • 26.8. klo 9-10

Käsittelemme hakemukset heti hakuajan päätyttyä ja ilmoitamme jatkoon valituille viikon 36 aikana.  Alustava 1.kierroksen haastattelupäivä on 11.9.2019  Muuramessa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 1.9.2019 verkkosivujen www.personnel.fi kautta

Haku päättyi

01.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Muurame

Toimiala

laakeroinnit, tiivistäminen, voitelujärjestelmät sekä asiantuntija- ja käyttövarmuuspalvelut.

logo: SKF

SKF tunnetaan huippuosaamisestaan, joka jakautuu useaan osa-alueeseen, joista esimerkkinä laakeroinnit, tiivistäminen, voitelujärjestelmät sekä asiantuntija- ja käyttövarmuuspalvelut. Suomen pääkonttorimme sijaitsee Espoossa.  Voitelujärjestelmät -liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista. Lubrication Systems -yksikkö  keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen myyntiin ja jakeluun.  SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin.  Suomessa voiteluliiketoiminnan toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle.