Sovellusasiantuntija

Haemme Elenia Lämpöön vakituiseen työsuhteeseen

SOVELLUSASIANTUNTIJAA,

toimipaikkana Hämeenlinna.

 

IT-palvelut ovat avainasemassa liiketoiminnassamme ja panostamme voimakkaasti digitalisaation edistämiseen ja IT-järjestelmien kehitykseen. Muutoksen mahdollistamiseksi etsimme vahvistukseksi liiketoimintalähtöistä IT-osaajaa sovellusympäristöjen ja integraatioiden kehitykseen, tukeen ja ylläpitoon. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden moniin mielenkiintoisiin kehityshankkeisiin sekä mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi IT -asiantuntijaksi.

Vastaat Elenia Lämmön liiketoiminnan sovellusten ja integraatioiden (talous, HR, asiakkuus ja raportointi) toimintavarmuudesta, tuesta ja kehitystarpeiden hallinnasta. Osallistut myös määrittelyihin, toteutukseen, testaukseen ja dokumentointiin sekä vastaat tehtävien koordinoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä yhtiön sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä toimit IT-yhteyshenkilönä sovellustoimittajien suuntaan ylläpito- ja tukiasioissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä amk- tai korkeakoulututkintoa tai vastaavaa. Aiempi kokemus vastaavien liiketoimintasovellusten ja integraatioiden parissa työskentelystä lasketaan eduksesi. Osaat puhua liiketoiminnan kieltä, mutta omaat riittävän teknisen osaamisen ongelmien ratkaisemiseksi ja eri IT-asiantuntijoiden kanssa keskustelemiseksi. Olet järjestelmällinen, aktiivinen ja itseohjautuva. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-kehityspäällikkö Kimmo Keronen to 27.6. klo 12-14 ja ma 29.7. klo 12-14, puh. 040-515 0374.

 

Oletko sinä etsimämme sovellusasiantuntija? Jätä hakemuksesi ja CV:si 31.7.2019 mennessä osoitteessa www.elenia.fi

Haku päättyi

31.07.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Hämeenlinna

logo: Elenia Lämpö

Elenia toimii sadan kunnan alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Sähkön ja lämmön jakelu on palvelumme arjen turvaamiseen ja sujumiseen joka päivä. Tuotamme palvelut asiakkaillemme ja yhteiskunnalle yhdessä kumppaniverkostojemme kanssa. Alan edelläkävijänä rakennamme älykästä sähköverkkoa sekä tuotamme ympäristömyönteisiä lämmitysratkaisuja. Elenia tarjoaa mahdollisuudet kehittyä alan huippuasiantuntijaksi rohkeasti uudistuvassa ja osaavassa työyhteisössä.

Elenia-konsernin muodostavat sähkönjakelupalveluja tarjoava Elenia Oy sekä sen tytäryhtiöt Elenia Lämpö Oy, Elenia Palvelut Oy ja Elenia Finance Oyj.