Suunnittelija

Etsimme nyt Pirkanmaan Voimia Oy:lle

SUUNNITTELIJAA

Tehtäväsi on yhtiön laatu- ja ympäristöjärjestelmien kehittäminen, ylläpitäminen ja ohjaaminen. Kehität, ylläpidät ja ohjaat myös omavalvontaa sekä varautumissuunnitelmia. Sisäisten ja ulkoisten auditointien ja laadunseurannan työkalujen kehittäminen sekä elintarvikeviranomaisyhteistyö ovat vastuullasi. Toimit tuotannon ja kehityksen tiimissä tuotantopäällikön alaisuudessa.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa koulutusta ja usean vuoden kokemusta laatu- ja ympäristöjärjestelmistä sekä omavalvonnan kehittämisestä. Olet kehittämiskykyinen ja Sinulla on hyvät raportointi- ja ICT-taidot. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat perusta tehtävässä menestymiselle, kun toimit eri sidosryhmien ja verkostojen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel Group, Noora Welling, p. 050 467 9585 tai Ari Juvonen p. 03 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 2.12.2018 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

02.12.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Pirkanmaan Voimia Oy

Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama yhtiö, joka aloittaa toimintansa 1.1.2019. Tuotamme ja järjestämme ateria- ja puhtauspalveluita omistaja-asiakkaillemme asiantuntevasti ja vastuullisesti. Tarjoamme vuosittain 12 milj. ateriaa ja huolehdimme tilojen puhtaudesta yli 400 kiinteistössä 700 ammattilaisen voimin ja kumppanuuksia hyödyntäen. Liikevaihtomme on noin 64 milj. euroa.