Suunnittelija

Etsimme työyhteisöömme innostavaa ja innovatiivista

SUUNNITTELIJAA

Toimit Vanhustyön Traineessa suunnittelijana. Työtehtäviisi kuuluu tiivis yhteistyö nuorten, alueellisten palveluverkostojen ja TE-palveluiden, nuorten parissa toimivien alan ammattilaisten, Vallin jäsenyhteisöjen ja muiden vanhusalan toimijoiden kanssa.

Tehtäväsi ytimessä on nuorten työelämävalmiuksien ja työelämäpolkujen tukeminen ja kehittäminen työelämän ja opintojen ulkopuolella olevien nuorten parissa. Toiminnan keskeisenä työmuotona on ryhmätoiminta.

Trainee-toiminnassa mukana olevat nuoret tarvitsevat opiskelu- ja työelämäpolkujen rinnalla usein myös muuta yksilöllisempää tukea.  Tehtävässä tarvitaan nuorten tilanteen monimuotoista ymmärtämistä ja eri palveluverkostojen tuntemusta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työelämäosallisuuden rakentamisen ja vahvistamisen osaamista, kokemusta kohderyhmän kanssa työskentelystä, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua ja kykyä kehittää toimintaa.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään 12.11.2019.

Lisätietoja tehtävistä antavat konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550 ja Vallin toiminnanjohtaja Virpi Dufva 16.10. klo 15-16.30 tai 24.10. klo 14.30-16.30, p. 050 365 4664. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.10.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

Haku päättyi

29.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli ry

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli ry on vuonna 1953 perustettu valtakunnallinen vanhusalan kehittäjä ja asiantuntija. Teemme työtä paremman vanhuuden puolesta yhdessä eri puolella Suomea olevien 71 jäsenyhteisömme kanssa. Tuomme kuuluviin järjestölähtöisen vanhustyön ja vanhojen ihmisten äänen.

Vanhustyön Trainee on Valli ry:n valtakunnallinen toimintamuoto, joka yhdistää nuoret ja vanhukset ja kehittää sukupolviälykästä työelämää. Toiminnassa nuoret saavat positiivisen ja turvallisen työelämäkokemuksen vanhusten parissa, ja heidän työelämäpolkunsa selkiytyvät.   Toimintaa rahoittaa Stea.

Lisätietoja www.valli.fi