Suunnittelija tuotesuunnitteluun

Haemme nyt Hämeenlinnaan

SUUNNITTELIJAA TUOTESUUNNITTELUUN

Tehtäväsi on panssariajoneuvojen jarrujärjestelmien ja alustarakenteiden suunnittelu sekä ylläpito.
Tämä pitää sisällään jarrujärjestelmien määrityksen sekä järjestelmäsuunnittelun, jarrujärjestelmän komponenttien valinnan, jarrujärjestelmän testauksen sekä tyyppihyväksynnät.

Lisäksi tehtäviisi kuuluvat muut sekä pyörä- että tela-ajoneuvojen alustoihin liittyvät suunnittelutehtävät.

Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja huolellinen ja katsot asioita analyyttisesti. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja ympäristöäsi. Yhteistyö yli organisaatiorajojen on sinulle luontevaa ja haluat vaikuttaa tiimisi menestymiseen. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. konetekniikan insinööri, DI) sekä vähintään perusosaamista koneenohjausjärjestelmistä. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Työkokemuksen suunnittelutehtävistä katsomme eduksesi.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Toivottavasti kuulemme sinusta! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7.12.2018 mennessä osoitteessa www.personnel.fi

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotesuunnittelun johtaja Ville Kaikkonen, ville.kaikkonen@patria.fi / 040 869 6754 tai suunnittelupäällikkö Juha Pääskyvuori, juha.paaskyvuori@patria.fi / puh. 040 869 6763, to 22.11. ja ke 28.11.2018 klo 12-16.  Rekrytointiprosessiin liittyvissä tiedusteluissa auttavat rekrytointikumppanimme Mika Ahlfors, 03 3138 0400 sekä Kaisa-Maria Kokkonen, 044 5886109

Haku päättyi

07.12.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Hämeenlinna

logo: Patria Oyj

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.