Suunnitteluinsinööri

Nyt haemme Jämsän Halliin

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Avioniikka- ja testilaitteiden elektroniikkasuunnittelutehtäviin.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, esim. Insinööri / DI. Voit olla joko vastavalmistunut innokas oppija tai jo pitempään työskennellyt ammattilainen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

• Elektroniikan suunnittelukokemusta
• Piirikaavioiden ja piirilevysuunnittelutyökalujen tuntemusta
• Perusmittalaitteiden käytön hallintaa
• Englannin kielitaitoa
• Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä halu kehittää omaa osaamistaan

Lisäksi eduksi katsotaan kokemus elektroniikanvianhakuun liittyvistä tehtävistä.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Jari Yläjärvi, jari.ylajarvi@patria.fi, p.040 869 3603
Markku Nieminen, markku.nieminen@patria.fi, p.040 869 3289.

Rekrytointikonsultti Ulla Kauppi p. 050 466 1062 avustaa rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä.

Lähetäthän hakemuksesi 25.01.2019 mennessä Patrian sivuilla osoitteessa http://bit.ly/2FlMh3E .

Haku päättyi

25.01.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Halli

logo: Patria Aviation Oy / Systems

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Liiketoiminnan Airborne Systems-yksikkö keskittyy lentävän kaluston kehittämiseen, ylläpitoon ja järjestelmien elinkaaren tukeen pääasiakkaallemme Puolustusvoimille.