Systems Engineering Manager

Haemme nyt Hämeenlinnaan tai Tampereelle

SYSTEMS ENGINEERING MANAGERIA

Tehtäväsi on hallinnoida tuotekehityksen projekteja ja projektikohtaisia asiakas- tai tuotevaatimuksia ajoneuvo- ja asejärjestelmäprojekteissa. Tähän liittyy olennaisesti yhteistoiminta kaikkien tuotekehityksen osaamisryhmien, yrityksen muiden toimintojen, asiakkaiden sekä järjestelmätoimittajien kanssa kansainvälisessä ympäristössä

Tehtäviisi kuuluvat

 • tuotekehitys-, tarjous- ja toimitusprojektien hoito yhdessä tuotekehitysosaston ja projektiryhmän kanssa
 • kustannuslaskenta
 • neuvottelut asiakkaan kanssa
 • projektinhallintatehtävät
 • toteuman seuranta ja raportointi
 • konfiguraation hallinta
 • tuotevaatimusten määritys ja hallinta
 • todennuksen koordinointi
 • edellisiin tehtäviin liittyvä dokumentointityö.

Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja järjestelmällinen ja katsot asioita analyyttisesti. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja ympäristöäsi. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot. Yhteistyö yli organisaatiorajojen on sinulle luontevaa ja haluat vaikuttaa tiimisi menestymiseen. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja olet tottunut työskentelemään kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa sekä kotimaassa että ulkomailla.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri, DI) sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta tuotekehitys- tai projektitoiminnasta sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on ajoneuvo- ja konetekniikan tuntemusta sekä järjestelmäintegroinnin osaamista. Kykenet myös ymmärtämään ja määrittämään tuotteiden käyttöympäristön asettamia vaatimuksia ja rajoituksia. Päivittäisiä työkalujasi ovat mm. MS Office, ATON, V10 ja DOORS -ohjelmistot.

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Toivottavasti kuulemme sinusta! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.2.2019 mennessä osoitteessa www.patria.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotehallinnan johtaja Jouko Jantunen puh. 040 869 6536, jouko.jantunen@patria.fi. Hakuprosessista voit kysyä lisätietoa 11.2.2019 alkaen PERSONNEL GROUP, Kaisa-Maria Kokkonen, 044 588 6109.

Haku päättyi

15.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Hämeenlinna tai Tampere

logo: Patria Land Systems Oy

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.