Tämän paikan haku on päättynyt.

Katso kaikki avoimet työpaikat.

Talotekniikan (LVI) lehtori/tuntiopettaja

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK on hyvä työpaikka, jossa henkilökunnan hyvinvointiin kiinnitetään huomiota.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun talotekniikan koulutus on perinteinen ja uudistuva koulutusala, jossa valittavalla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa alan kehitykseen.

Arvostamme monipuolista näkemystä ja kokemusta talotekniikan alalta sekä innostunutta otetta talotekniikan ja opetustyön kehittämiseen. Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden tehdä tiivistä yhteistyötä alan yritysten kanssa.

Lehtorin tehtävän kelpoisuusehdot ovat ammattikorkeakouluissa annetun asetuksen mukaiset eli ylempi korkeakoulututkinto sekä 3 vuoden työkokemus opetettavalta alalta. Lisäksi edellytämme opettajan koulutusta tai vaihtoehtoisesti se tulee suorittaa 3 vuoden kuluessa työtehtävän aloittamisesta.

Asiansa osaava ammattilainen voi ilman ylempää korkeakoulututkintoa tulla valituksi tuntiopettajaksi. Työn voi aloittaa 1.3.2020 tai muuna sovittavana aikana.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa. Otamme vastaan vain sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme jätettyjä hakemuksia. Hakemukseen tulee liittää oleelliset tutkinto- ja työtodistukset.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä sekä kattavat henkilöstöedut.

 

Yhteyshenkilöt

Kari Dufva, koulutusjohtaja, 050 312 5122, kari.dufva@xamk.fi
Johanna Arola, Lehtori, 040 670 5424, johanna.arola@xamk.fi

Haku päättyi

01.03.2020

Työsuhde

vakituinen

Työ alkaa

1.3.2020 tai sopimuksen mukaan

Sijainti

Mikkeli

logo: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Huomiseen katsova Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk, kulkee etujoukoissa kohti parempaa huomista. Kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu profiloituu vahvana TKI-korkeakouluna. Soveltavaa tutkimusta ja kehittämistyötä toteutetaan neljällä vahvuusalalla: Digitaalinen talous, Metsä, ympäristö ja energia, Kestävä hyvinvointi sekä Logistiikka ja merenkulku.