Taloushallinnon ammattilainen

Etsimme joukkoomme Keravalle nyt

Taloushallinnon ammattilaista

Olet laaja-alainen taloushallinnon ammattilainen, jonka päätehtävänä tulee olemaan myyntireskontran hoito sekä luotonvalvonta. Tulet toimimaan osana neljän hengen tiimiä, joten pystyt tarvittaessa ottamaan roolia myös ostoreskontran ja kirjanpidon asioista loma-aikoina. Kokemuksesi kautta toimit liiketoiminnan tukena monipuolisissa talouden tehtävissä.

Mitä työ on? Pääasiallisena tehtävänäsi tulee siis olemaan myyntireskontran hoito ja luotonvalvonta. Työssäsi tulet toimimaan suorassa kontaktissa asiakkaidemme kanssa, joten asioiden jämäkkä, mutta positiivinen eteenpäin vienti on sinulle luontevaa. Neuvottelet maksusuunnitelmista ja otat aktiivista roolia perinnästä.

Mitä Sinulta odotamme? Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja aiempaa kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä. Kommunikointi- ja yhteistyötaitosi ovat erinomaisella tasolla, hallitset kokonaisuuksia ja toimintaotteesi on kehittävä. Toimintatavaltasi olet analyyttinen ja itsenäinen ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Englannin kielitaitosi on hyvällä tasolla.

Mitä sinä saat? Osaavan tiimin mukavassa työyhteisössä. Meillä on uudet, modernit, toimivat tilat, missä pääset tutuksi nopeasti koko organisaation kanssa. Olemme oman alamme edelläkävijä ja kauttamme asiakas saa markkinoiden parhaat tuotteet. Pääset tehtävässä kehittämään itseäsi ja meitä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, Johanna Ahola, p. 0400 739 308. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.2. mennessä osoitteessa: www.personnel.fi

Haku päättyi

20.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kerava

logo: Vink Finland Oy

Vink Finland Oy kuuluu kansainväliseen Vink-ryhmään, joka toimii 18 Euroopan maassa ja Kiinassa yli 1500 ihmisen voimin. Vinkillä on 60 vuoden kokemus Euroopan muovipuolivalmistemarkkinoista, ja Suomenkin Vink on toiminut alansa uranuurtajana ja suunnannäyttäjänä jo 50 vuotta.

Vinkillä on kokemuksen ja markkinapeittonsa mukanaan tuoma alansa paras asiantuntemus tuotteista ja niiden käyttösovelluksista. Kattavat tuotevalikoimat ja nopea saatavuus sekä ammattitaitoinen henkilökunta ovat pitkän menestyksemme salaisuus. Lisätietoja: