Taloushallinnon osaaja

Etsimme työtä pelkäämätöntä ja monipuolista taloushallinnon osaajaa vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan taloushallinnon tiimiä Kaski-konsernissa. Hakemallamme ammattilaisella on jo muutaman vuoden kokemus kirjanpidon tehtävistä ja työssä hankittua taitoa ymmärtää taloushallinnon kokonaisuutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • kuukausittaisen kirjanpidon ja raportoinnin osaamista
  • kokemusta reskontrien hoitamisesta
  • soveltuvaa koulutusta
  • aiempaa vastaavaa työkokemusta

Eduksi katsomme myös konsernikirjanpidon, veroilmoitusten ja tilinpäätöksen laatimisen osaamisen. Arvostamme itsenäistä, oma-aloitteista ja reipasta otetta työhön. Saat työt hoidettua huolella kiireenkin keskellä ja ennen kaikkea asenteesi on kohdillaan. Työtäsi tukevana ja sparraavana esimiehenä toimii yhtiön laskentapäällikkö Kaisa Suutari.

Kaskipuulla pääset tekemään töitä nuorekkaassa porukassa ja viihtyisissä tiloissa Oulun keskustan tuntumassa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi liikunta- ja kulttuurisetelit.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella konsernin laskentapäällikkö Kaisa Suutarilta (040 412 56 55) 4.2.2020 klo 10-11 ja 10.2.2020 klo 13-14. Odotamme hakemustasi 16.2.2020 mennessä, liitä mukaan CV:si sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, toimithan siis pian!

Haku päättyi

16.02.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Oulu

Toimiala

Taloushallinto

logo: Kaskipuu Oy

Kaskipuu on suurin kotimainen ikkuna- ja ovialan perheyritys. Yhden käsiparin yrityksestä on kasvanut vuosien saatossa moderni satoja ammattilaisia työllistävä kansainvälinen konserni. Lisäksi Kaski-konserniin kuuluvat eristealan kiertotalousyhtiöt Ekovilla ja Eko-Expert. Konsernilla on kuusi tehdasta Suomessa ja yksi Latviassa. Konserni työllistää noin 350 henkilöä ja liikevaihto vuodelta 2018 oli noin 82 miljoonaa euroa.