Talouspäällikkö

Toiminnan laajentuessa Verkanappulat hakee nyt

 

Talouspäällikköä

 

Tehtävä on uusi ja valittavan henkilön perustehtävänä on rakentaa Verkanappuloille itsenäinen ja toimiva taloushallinto, joka kehittyy konsernin kasvun mukana ja joka pystyy tukemaan kasvua. Raportoit konsernin toimitusjohtajalle ja tulet vastaamaan laajasta taloushallinnon kokonaisuudesta, johon kuuluu myös IT-toimintojen organisointi. Sinulla on mahdollisuus osallistua uudisrakennushankkeiden ja yritysjärjestelyiden valmisteluun ja toteutukseen. Taloushallintoon tulee kuulumaan myös kirjanpitotiimi. Olet keskeisessä roolissa hallitustyön valmistelussa ja osallistut tarpeen mukaan hallituksen kokouksiin. Toimipaikka on Kaarinassa tai Turussa.

 

Odotamme Sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (KTM/DI) ja n. viiden vuoden kokemusta monipuolisista ja itsenäisistä taloushallinnon tehtävistä (ulkoinen ja sisäinen laskentatoimi). Hallitset hyvin kokonaisuudet, ja vahvan osaamisesi kautta tunnistat riskit ja mahdollisuudet yritystoiminnassa. Taloushallinnon toimintaa rakentaessa arvostamme myös hyvää tuntumaa käytännön taloushallinnon prosesseihin. Toivomme hakijalta yrittäjämäisyyttä ja kykyä ottaa itsenäisesti vastuuta, halua tehdä avointa ja läheistä yhteistyötä muun johtoporukan kanssa sekä intoa kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa.

 

Verkanappulat tarjoaa Sinulle monipuolisen taloushallinnon roolin, jossa on mahdollisuus vahvaan ammatilliseen kehittymiseen yrityksen kasvun mukana. Verkanappulat on arvojohdettu yritys, ja pääomasijoittaja Sentican toimintatapa on kannustava ja kumppanuutta rakentava.

 

Kiinnostuitko? – lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Ville Valtonen Personnel-yhtiössä p. 040 582 8838, varmimmin to 31.1. klo 16 – 17, ti 5.2. klo 8 – 9 ja pe 8.2. klo 8 – 9. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 11.2.2019 mennessä.

Haku päättyi

11.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Turku tai Kaarina

Toimiala

Varhaiskasvatuspalvelut

logo: Verkanappulat -konserni

Verkanappulat on vahvaa kasvua tavoitteleva lasten varhaiskasvatuspalveluita tarjoava konserni, joka toimii Turussa ja sen ympäristökunnissa 24:ssä eri toimipisteessä, yhdeksällä eri paikkakunnalla. Verkanappuloilla on pitkät perinteet lasten varhaiskasvatuksen järjestämisestä, sillä vanhin konsernin päiväkodeista on toiminut vuodesta 1999.

Konsernin omistajina ovat toimiva johto ja kotimainen pääomasijoittaja Sentica. Operatiivisten yhtiöiden (Verkanappula Oy, Lastentalo Mukulax Oy ja Apula Oy) liikevaihto on yhteensä n. 15 miljoonaa euroa.

Verkanappuloiden perusajatuksena on tarjota yksilöllistä, osallistavaa ja yhteisöllistä, kodinomaista ja kiireetöntä varhaiskasvatusta turvallisessa, hyväksyvässä ja toiminnallisessa ympäristössä.

Päiväkodeissa lapsista huolehtivat koulutetut ja kokeneet, iloiset kasvatusalan ammattilaiset. Yhdessä lasten ja vanhempien kanssa luodaan turvalliset puitteet päivittäiselle toiminnalle.