Talouspäällikkö

Pitkäaikaisen talousvastaavamme siirtyessä eläkkeelle haemme osaavaa ja kokenutta

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa säätiön taloushallinnon kokonaisuudesta (kirjanpito, tilinpäätökset, budjetointi, talousraportointi ml. projektit sekä taloudelliset ja investointilaskelmat). Lisäksi vastaat säätiön tietohallinnosta (tietosuojavastaava) ja toimistopalveluista sekä toimit erilaisten ulkoistettujen palveluntuottajien yhteyshenkilönä. Olet toiminnanjohtajan alainen, säätiön johtoryhmän jäsen ja säätiön hallitusten kokousten pöytäkirjanpitäjä. Koordinoit yhteistyötä hallintotiimissä, johon kuuluvat henkilöstö- ja taloussihteeri, toimistoapulainen ja vaihtuvat projektien vastuuhenkilöt.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta järjestöjen ja/tai säätiöiden talouden hoitamisesta sekä taloushallinnon järjestelmien ja kirjanpidon ohjelmien käytöstä. Palveluliiketoiminnan ymmärrys katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, järjestelmällistä ja suunnitelmallista työotetta sekä joustavuutta ja valmiutta tehdä erilaisia tehtäviä.

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Pauliina Lampinen, p. 050 408 7734 ja konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.4.2019 mennessä Personnelin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.

Haku päättyi

23.04.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö, Vamlas sr.

Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiön, Vamlas sr. toiminnan tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten yhdenvertaisuutta ja osallisuutta harrastuksissa, koulussa, oppilaitoksissa ja työelämässä sekä tukea heidän itsenäistymistään ja toimijuuttaan yhteiskunnassa. Säätiö tuottaa vammaispalvelulain mukaisia asumispalveluita vammaisille opiskelijoille sekä toimii kouluttajana, kehittäjänä ja vaikuttajana.

Toteutamme mm. STEA-, ESR- ja muita julkista rahoitusta saavia kehittämishankkeita, jotka liittyvät mm. lasten ja perheiden palveluiden saavutettavuuteen sekä vammaisten nuorten itsenäistymiseen ja työllistymiseen. Työmme keskeisiä arvoja ovat välittäminen, osaaminen ja rohkeus.