Talouspäällikkö

SEURAKUNTAMME ETSII TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Haluatko monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän seurakunnan johtotehtävässä? Oletko yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen verkostoituja ja muutosjohtaminen on sinulle tuttua?

Talouspäällikkö on johtava viranhaltija ja johtoryhmän jäsen, joka vastaa taloudesta, henkilöstöhallinnosta ja tukitoiminnoista (hautaustoimi, kiinteistöt, keittiötoimi) sekä niiden kehittämisestä. Tehtävän hoito vaatii vahvaa kirjanpidon ja tilinpäätöksien laatimiskokemusta. Talouspäällikkö huolehtii osaltaan yleishallinnosta ja toimii kokousten esittelijänä. Seurakunnassa on lähiesimiesjärjestelmä.

Talouspäällikkö toimii seurakunnan perustaman säätiön asiamiehenä. Lisäksi tehtäviin kuuluu seurakunnan työsuojelupäällikkönä, palkka-asiamiehenä ja it-vastuuhenkilönä toimiminen ja vastuu KirVESTES:n soveltamisesta sekä paikallisesta sopimisesta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto (vähintään AMK) tai muu soveltuva koulutus. Edellytämme kokemusta julkisyhteisön talouden ja hallinnon hoitamisesta sekä esimiestehtävistä.

Viran palkkaus on Kirkon ylimmän johdon palkkausjärjestelmän J30 mukainen. Lisäksi säätiön asiamiehenä toimimisesta maksetaan erillinen kuukausikorvaus.

Virka täytetään 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Jätä hakemuksesi 24.4.2019 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.personnel.fi. Hakijoita pyydetään varautumaan soveltuvuusarviointiin.

Haastattelut toteutetaan 29.4.2019 ja niihin kutsutaan 26.4.2019 erikseen.

Hakemusaikaa on jatkettu ja aiemmin lähetetyt hakemukset huomioidaan virkaa täytettäessä.

Lisätietoja antavat talouspäällikkö Arja Virtanen, puh. 044 7656 956, arja.virtanen@evl.fi ja Executive Search Consultant Johanna Ahola, puh. 0400 739 308, johanna.ahola@personnel.fi.

Haku päättyi

24.04.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

1.7.2019 tai sopimuksen mukaan

Sijainti

Turenki

logo: Janakkalan seurakunta

Janakkalan seurakunta on noin 12.500 jäsenen etelähämäläinen vireä seurakunta.