Talouspäällikkö

Nykyisen toimenhaltijan siirtyessä eläkkeelle haemme Tuusulaan

Talouspäällikköä

Vastaat yrityksen taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Tehtäviisi kuuluvat kirjanpito ja tilinpäätökset, konserniraportointi, palkat, tulorekisteri, rahaliikenne, osto- ja myyntilaskut, yhteydet ja raportointi viranomaisiin, pankkiin ja vakuutusyhtiöön, yhteydet tilintarkastajiin ja tilintarkastus sekä budjetointi yhdessä johtoryhmän kanssa ja konsernitason yhteistyö. Toimenkuvaasi kuuluu myös HR- asioita, kuten yhteydenpito työterveyshuoltoon, henkilörekisteri ja hallitusten kokousasioita.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa mielellään korkeakoulutasoista kaupallista koulutusta ja usean vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, englannin kielitaitoa, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä proaktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta, kokonaisuuksien hallintaa ja organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutus-, esimies- ja tiimityötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, ammattitaitoisen ja hyvähenkisen työyhteisön sekä hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään 3.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian tai viimeistään 27.8.2019 mennessä alla olevan hakulomakkeen kautta.

Haku päättyi

27.08.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tuusula

logo: SH-Teksor Oy

SH-Teksor Oy on haponkestäviä kierreosia valmistava ja markkinoiva yritys. Teemme myös haponkestävän teräksen ja muiden vaativien materiaalien työstöä ja sorvausta alihankintana. Yrityksemme sijaitsee Tuusulassa, henkilökuntaa on 30 ja olemme ruotsalaisen Nords International AB:n tytäryhtiö. Suomessa olemme alan markkinajohtaja ja yrityksemme vientitoiminta suuntautuu Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan (www.sh-teksor.fi).