Talouspalvelukeskuksen päällikkö

Etsimme nyt Patrian talouspalvelukeskukseen Tampereelle

TALOUSPALVELUKESKUKSEN PÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan konsernin talouspalvelukeskuksen päivittäisestä toiminnasta, kehittämisestä ja palvelun laadusta. Talouspalvelukeskuksen päällikkönä johdat noin 20 ammattilaisen taloustiimiä ja autat heitä onnistumaan päivittäisessä työssään. Tehtävässä pääset kehittämään palvelukeskuksen toimintaa ja prosesseja kansainvälistyvässä konsernissa.

Ymmärrät taloushallinnon kokonaisuuden ja toimit tiiviissä yhteistyössä konsernilaskennan, liiketoimintojen ja ulkoisten palveluntuottajien kanssa. Olet avainasemassa konsernin erillisyhtiöiden kuukausiraportointi- ja vuositilinpäätösprosesseissa.

Lopullista tehtävänkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön mukaan. Tehtävässäsi raportoit konsernin Group Controllerille. 

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on:

 • vankkaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja hyvästä henkilöjohtamisesta mielellään kansainvälisessä ympäristössä
 • taloushallinnon prosessien ja järjestelmien tuntemusta
 • kokemusta laskentajärjestelmien käytöstä ja kiinnostusta niiden kehittämiseen
 • kykyä kehittää ja luoda uusia ratkaisuja palvelukeskuksen toiminnan ja prosessien kehittämiseksi
 • tilinpäätösstandardien (IFRS) ja verotukseen liittyvien periaatteiden hallintaa
 • laskentatoimen koulutusta (esim. KTM)
 • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa suomen kielen lisäksi

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisella toimialalla sekä mahdollisuuden vaikuttaa aidosti palvelukeskuksen toiminnan kehittymiseen. Tukenasi on innostava ja asiantunteva tiimi.

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Jos tunnistit itsesi ilmoituksesta, voit kertoa meille itsestäsi täyttämällä hakemuksen palkkatoiveineen osoitteessa www.patria.fi 15.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä ennen hakemuksen lähettämistä, voit olla yhteydessä Personnelin henkilöhakukonsultti Ulla Kauppiin, puh. 050 4661062 tai ulla.kauppi@personnel.fi.

Haku päättyi

15.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Konsernin talouspalvelukeskuksen tehtävänä on hoitaa keskitetysti kirjanpito, tilinpäätösten laadinta, ostoreskontra, maksuliikenne ja matkalaskut sekä ulkoistetun palkanlaskennan hallinnointi.