Tammerkosken Nuorkauppakamari- Jäsenhaku 2018

Tammerkosken Nuorkauppakamari täydentää jäsenistöään vuosittain 25–35 vuotiailla aktiivisilla ammattilaisilla. Vuoden 2018 koejäsenhaku käynnistyy 1.11.2017 ja päättyy 30.11.2017.

Koejäsenerä muodostaa tiiviin ryhmän ja koejäsenet valitaan siten, että ryhmästä tulee monipuolinen ja monialainen. Sisään valittavan koejäsenerän koko vaihtelee vuosittain 10-20 henkilön välillä. Tammerkosken Koejäsenyys alkaa vuoden 2018 alusta ja aktiivisuutensa osoittaneet koejäsenet valitaan normaalin käytännön mukaisesti varsinaisiksi jäseniksi lokakuussa 2018.

Tammerkoski valitsee riveihinsä motivoituneita hakijoita, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään itseään, kamaria ja yhteiskuntaa – ja joilla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Nuorkauppakamaritoiminta on ennenkaikkea harrastus, mutta se antaa paljon valmiuksia joita pystyt hyödyntämään myös työelämässä.

Millaisia ihmisiä haluamme mukaan toimintaamme:

 • Aktiivisuus on tärkein ominaisuus
 • Lähtökohtaisesti etsimme jäseniksi jo työelämässä vaikuttavia henkilöitä. Työelämän taustasi voivat olla kaikkea toimittajan ja toimitusjohtajan välillä. Tärkeintä on, että olet halukas kehittämään itseäsi ja antamaan omaa osaamistasi muille.

Mitä nuorkauppakamaritoiminta vaatii:

 • Aikaa oman elämäntilanteesi mukaisesti- sitä enemmän saat, mitä enemmän osallistut
 • Voit osallistua toimintaamme mm. seuraavilla tavoilla
  • Projektit- Organisoimme vuosittain noin 15 erilaista projektia, joissa sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan asioita joita voit hyödyntää myöhemmin työelämässä
  • Koulutukset- Järjestämme jäsenillemme monipuolisia koulutuksia businekseen ja itsensä kehittämiseen littyen.
  • Kuukausitapahtumat – Järjestämme kuukausittain mielenkiintoisia yritysvierailuita ja tapahtumia jäsenillemme
  • Kokousmatkat- Noin 5 kertaa vuodessa lähdemme porukalla kansallisiin tai kansainvälisiin kokouksiin, joissa pääsee tutustumaan myös muiden nuorkauppakamareiden jäseniin

Mitä nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa:

 • Oppimista, oppimista ja oppimista, koski se sitten projektien hallintaa, johtamista tai viestintää
 • Ikuisia ystäviä
 • Verkostoja liike-elämän vaikuttajiin
 • Huippureissuja niin Suomen sisällä ja kuin kansainvälisesti

Nyt on siis ainutlaatuinen mahdollisuus hypätä mukaan junaan, joka ottaa vain kerran vuodessa matkustajia kyytiin!

Haun aikataulu:

 1. Haun päättymisen jälkeen MEC-toimikunta (Member Election Committee) lukee hakemukset ja valitsee jatkoon soveltuvimmat henkilöt
 2. Hakijoiden määrästä riippuen saatetaan ennen F2F- haastatteluita suorittaa videohaastattelukierros
 3. Joulukuun puolenvälin paikkeilla MEC-toimikunta haastattelee potentiaalisimmat koejäsenkandidaatit.
 4. Valituiksi tulleet uudet koejäsenet hyppäävät mukaan toimintaan tammikuun 2018 alkupuolella.

Muutama lisäfakta Nuorkauppakamarista löytyy kamarimme nettisivuilta koejäsenhausta. Tutustu muutenkin toimintaamme nettisivujen tai facebook-sivujemme kautta

Lisätiedot

Lisätietoja jäsenhausta antaa vuoden 2017 Tammerkosken puheenjohtaja Hannu Järvimäki

pres(at)jcitammerkoski.fi | 0503670862 |

Muutama vinkki hakemusta varten:

 1. Motivaatio- miksi haluat mukaan Tammerkosken Nuorkauppakamarin toimintaan ja mitä ajattelet sen tuovan sinulle?
 2. Mitä osaamista tuot mukanasi toimintaamme? Minkälaiset projektit ja tekeminen sinua kiinnostaa

Täytä tietosi HAE TÄTÄ PAIKKAA-linkin takaa olevan lomakkeen kautta. Muista liittää mukaan hakemuksesi ja CV. palkkapyynnön voi jättää tyhjäksi tai keksiä siihen jotain kivaa, koska toiminnastamme maksettava palkka tulee kokemuksena, ei rahana =)

Haku päättyi

30.11.2017

Työsuhde

Vapaaehtoinen, mutta aktiivinen

Työn laatu

Niin paljon saa kuin on valmis antamaan

Työ alkaa

Vuoden 2018 alussa

Sijainti

Tampere

Toimiala

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen, johtamisen ja itsensä kehittäminen ja liike-elämän verkostojen rakentaminen

logo: Tammerkosken Nuorkauppakamari ry

Tammerkosken Nuorkauppakamari ry on Suomen toiseksi suurin nuorkauppakamari ja kuulumme osaksi Suomen Nuorkauppakamareita.

Tammerkosken Nuorkauppakamari ry on vuonna 1981 perustettu, Tampereella toimiva aktiivinen järjestö.  Varsinaisia jäseniä meillä on 117 ja , elinikäisen jäsenyyden ansainneita senaattoreita (27) sekä kunniajäseniä (7) – unohtamatta tukena ja mukana toimivia seuralaisia.

Jäsenistö työskentelee yritysmaailman eri aloilla, suurin osa vaativissa asiantuntijatehtävissä, keskijohdossa tai yrittäjinä. Jäsenemme ovat aktiivisia aloitteen- ja tuloksentekijöitä, jotka haluavat kehittää valmiuksiaan toimia mielipidevaikuttajina.

Kamarissamme toteutetaan useita projekteja, tapahtumia ja kilpailuja, sekä jaetaan tunnustusta ja palkintoja ansioituneille tamperelaisille.  Merkittävimpiä yhteiskunnallisesti vaikuttavia tapahtumia tai projekteja ovat nuorten yrittäjyyttä tukeva Liekeissä-tapahtuma ,  Joulupuu  Tampere- Hyväntekeväisyyskeräys vähäosaisten perheiden lapsille, Vuoden Positiivisin Tamperelainen -kilpailu sekä Pirkanmaan Vuoden Työnantaja- kilpailu. Järjestämme yhteistyössä Tampereen Nuorkauppakamarin kanssa vaikuttajaseminaarin, jossa jaamme vuosittain Tampereen alueen kulttuurin edistämisestä JussinHessun-kulttuuripalkinnon.

Nuorkauppakamaritoiminnassa on mahdollisuuksia vaikuttaa aina paikallisesta tasolta kansainväliselle tasolle. Joten haasteet ja tekeminen ei tässä järjestössä lopu varmasti kesken.

Tsekkaa tästä Suomen Nuorkauppakamarien video, mitä toimintamme voisi tuoda sinulle!

www.facebook.com/TkNKK