Tammerkosken Nuorkauppakamari- Jäsenhaku 2019

Paikallisesti vaikuttava Tammerkosken Nuorkauppakamari täydentää jäsenistöään vuosittain alle 40-vuotiailla ammattilaisilla. Tulevan vuoden 2019 koejäsenhaku on nyt käynnistynyt.

Olemme tunnettu yhteiskunnallinen ja elinkeinoelämän vaikuttaja, jonka ensisijainen tehtävä on kehittää jäsentensä verkostoja sekä johtajuus- ja työelämätaitoja.

Jäsenistömme koostuu monipuolisesti eri toimialojen ammattilaisista, toimihenkilöistä eri alojen yrittäjiin. Valitsemme riveihimme motivoituneita henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään itseään, liiketoimintaansa, nuorkauppakamaria ja yhteiskuntaa – ja joilla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa.

Mitä voimme antaa sinulle?

  • Olemme kiinnostuneita siitä, mitä osaat ja mitä näistä taidoista haluat hyödyntää toiminnassa tai opettaa myös muille.  Vastapainona annamme sinulle hedelmällisen ympäristön, jossa voit kehittää johtamistaitojasi erilaisissa projekteissa tai hallitusvirassa. Voit myös kehittää henkilökohtaisia ominaisuuksiasi osallistumalla koulutuksiin, yritysvierailuihin sekä kokous- ja seminaarimatkoille kotimaassa ja ulkomailla. Verkostoituminen on vahvasti läsnä ja voimme avata sinulle ovia erilaisiin mahdollisuuksiin.

Mitä mahdollisuuksia toiminta antaa?

  • Aktiivisuus omalla tyylilläsi on tärkein ominaisuus. Lähtökohtaisesti etsimme jäseniksi jo työelämässä vaikuttavia henkilöitä ja työelämän taustasi voikin olla kaikkea toimittajan, yrittäjän ja toimitusjohtajan välillä. Tärkeintä on, että olet halukas kehittämään itseäsi ja antamaan omaa osaamistasi muille. Sitä enemmän saat, mitä enemmän osallistut.
  • Organisoimme vuosittain yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa noin 15 erilaista projektia, joissa sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan asioita, joita voit hyödyntää myöhemmin työelämässä. Tuotteitamme ovat mm. Joulupuu -keräys, Tampere Business Meet, nuorten Liekeissä!- yrittäjyystapahtuma, Värityskirja ja Vuoden Työnantaja.
  • Järjestämme jäsenillemme monipuolisia koulutuksia ja kuukausitapahtumia liiketoimintaan ja itsensä kehittämiseen liittyen. Saat jo koejäsenvuotenasi mahdollisuuden päästä osallistumaan järjestelyihin ja pääset kasvattamaan verkostoasi.
  • Kokousmatkoilla pääset nauttimaan yhdessäolosta, kouluttautumaan ja laajentamaan verkostojasi Suomen muiden nuorkauppakamarilaisten kanssa.

Nyt on siis ainutlaatuinen mahdollisuus hypätä mukaan junaan, joka ottaa vain kerran vuodessa matkustajia kyytiin!

Toivomme, että kerrot hakemuksessasi napakasti taustasi, osaamisesi, miksi haluat mukaan ja mitä ajattelet sen antavan sinulle. Kerro myös millainen tekijä olet, mitkä ovat kehityskohteesi ja minkälainen tekeminen motivoi sinua.

Haun aikataulu:

Haun päättymisen jälkeen MEC-toimikunta (Member Election Committee) lukee hakemukset ja valitsee jatkoon soveltuvimmat henkilöt. Hakijoiden määrästä riippuen saatetaan ennen F2F- haastatteluita suorittaa videohaastattelukierros. MEC-toimikunta haastattelee potentiaalisimmat koejäsenkandidaatit seuraavina päivinä:

10.12 klo 17:00 Tampere, keskusta

17.12 klo 17:00 Tampere, keskusta

18.12 klo 17:00 Tampere, keskusta

Päätökset tehdään heti vuoden 2019 ensimmäisellä viikolla. Valituiksi tulleet uudet koejäsenet hyppäävät mukaan toimintaan tammikuun 2019 alkupuolella.

Lisätiedot

Lisätietoja jäsenhausta antaa vuoden 2019 Tammerkosken valmistautuva puheenjohtaja Markus Koskinen,  LOM(at)jcitammerkoski.fi | 0400850705 |

Täytä tietosi HAE TÄTÄ PAIKKAA-linkin takaa olevan lomakkeen kautta. Muista liittää mukaan hakemuksesi ja CV. palkkapyynnön voi jättää tyhjäksi tai keksiä siihen jotain kivaa, koska toiminnastamme maksettava palkka tulee kokemuksena, ei rahana =)

Tutustu muutenkin toimintaamme nettisivujen tai facebook-sivujemme kautta

Alta näet myös järjestämämme Tampere Business Meet 2018- tunnelmia. Tätä olisi siis esimerkiksi tarjolla Tammerkosken Nuorkauppakamarissa.

Haku päättyi

30.11.2018

Työsuhde

Vapaaehtoinen, mutta aktiivinen

Työn laatu

Niin paljon saa kuin on valmis antamaan

Työ alkaa

Vuoden 2019 alussa

Sijainti

Tampere

Toimiala

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen, johtamisen ja itsensä kehittäminen ja liike-elämän verkostojen rakentaminen

logo: Tammerkosken Nuorkauppakamari ry

Tammerkosken Nuorkauppakamari – Tulevaisuuden johtajuuden ja henkisen kasvun Nuorkauppakamari

Tammerkosken Nuorkauppakamari ry on Suomen toiseksi suurin nuorkauppakamari ja kuulumme osaksi Suomen Nuorkauppakamareita.

Vuosille 2019-2021 tehdyn strategiamme mukaisesti:

  • Missiomme on Jäsenten kehittyminen johtajuudessa
  • Visiomme on Pirkanmaalaisen johtajuuden uudistaja

Tammerkosken Nuorkauppakamari ry on vuonna 1981 perustettu, Tampereella toimiva aktiivinen järjestö.  Varsinaisia jäseniä meillä on tällä hetkellä 123 ja , elinikäisen jäsenyyden ansainneita senaattoreita (27) sekä kunniajäseniä (7) – unohtamatta tukena ja mukana toimivia seuralaisia.

Jäsenistö työskentelee yritysmaailman eri aloilla, suurin osa vaativissa asiantuntijatehtävissä, keskijohdossa tai yrittäjinä. Jäsenemme ovat aktiivisia aloitteen- ja tuloksentekijöitä, jotka haluavat kehittää valmiuksiaan toimia mielipidevaikuttajina.

Kamarissamme toteutetaan useita projekteja, tapahtumia ja kilpailuja, sekä jaetaan tunnustusta ja palkintoja ansioituneille tamperelaisille.  Merkittävimpiä yhteiskunnallisesti vaikuttavia tapahtumia tai projekteja ovat, Tampere Business Meet- verkostoitumistapahtuma,  nuorten yrittäjyyttä tukeva Liekeissä-tapahtuma ,  Joulupuu  Tampere- Hyväntekeväisyyskeräys vähäosaisten perheiden lapsille, Vuoden Positiivisin Tamperelainen -kilpailu sekä Pirkanmaan Vuoden Työnantaja- kilpailu. Järjestämme yhteistyössä Tampereen Nuorkauppakamarin kanssa vaikuttajaseminaarin, jossa jaamme vuosittain Tampereen alueen kulttuurin edistämisestä JussinHessun-kulttuuripalkinnon.

Nuorkauppakamaritoiminnassa on mahdollisuuksia vaikuttaa aina paikallisesta tasolta kansainväliselle tasolle. Joten haasteet ja tekeminen ei tässä järjestössä lopu varmasti kesken.

Tsekkaa tästä Suomen Nuorkauppakamarien video, mitä toimintamme voisi tuoda sinulle!

www.jcitammerkoski.fi

https://www.facebook.com/TkNKK/

https://www.instagram.com/jci_tammerkoski/