Tammerkosken Nuorkauppakamari – Jäsenhaku 2020

Paikallisesti vaikuttava Tammerkosken Nuorkauppakamari täydentää jäsenistöään vuosittain alle 40-vuotiailla ammattilaisilla. Tulevan vuoden 2020 koejäsenhaku on nyt käynnistynyt.

Olemme tunnettu yhteiskunnallinen ja elinkeinoelämän vaikuttaja, jonka ensisijainen tehtävä on kehittää jäsentensä verkostoja sekä johtajuus- ja työelämätaitoja.

Jäsenistömme koostuu monipuolisesti eri toimialojen ammattilaisista, toimihenkilöistä eri alojen yrittäjiin. Valitsemme riveihimme motivoituneita henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään itseään, liiketoimintaansa, nuorkauppakamaria ja yhteiskuntaa – ja joilla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa.

Mitä voimme antaa sinulle?

  • Olemme kiinnostuneita siitä, mitä osaat ja mitä näistä taidoista haluat hyödyntää toiminnassa tai opettaa myös muille.  Vastapainona annamme sinulle hedelmällisen ympäristön, jossa voit kehittää johtamistaitojasi erilaisissa projekteissa tai hallitusvirossa. Voit myös kehittää henkilökohtaisia ominaisuuksiasi osallistumalla koulutuksiin, yritysvierailuihin sekä kokous- ja seminaarimatkoille kotimaassa ja ulkomailla. Verkostoituminen on vahvasti läsnä ja voimme avata sinulle ovia erilaisiin mahdollisuuksiin.

Mitä mahdollisuuksia toiminta antaa?

  • Aktiivisuus omalla tyylilläsi on tärkein ominaisuus. Lähtökohtaisesti etsimme jäseniksi jo työelämässä vaikuttavia henkilöitä ja työelämän taustasi voikin olla kaikkea toimittajan, yrittäjän ja toimitusjohtajan välillä. Tärkeintä on, että olet halukas kehittämään itseäsi ja antamaan omaa osaamistasi muille. Sitä enemmän saat, mitä enemmän osallistut.
  • Organisoimme vuosittain yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa noin 15 erilaista projektia, joissa sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan asioita, joita voit hyödyntää myöhemmin työelämässä. Tuotteitamme ovat mm. Joulupuu Tampere -hyväntekeväisyyskeräys, Tampere Business Meet, nuorten Liekeissä!- yrittäjyystapahtuma, Värityskirja ja Vuoden Työnantaja.
  • Järjestämme jäsenillemme monipuolisia koulutuksia ja kuukausitapahtumia liiketoimintaan ja itsensä kehittämiseen liittyen. Saat jo koejäsenvuotenasi mahdollisuuden päästä osallistumaan järjestelyihin ja pääset kasvattamaan verkostoasi.
  • Kokousmatkoilla pääset nauttimaan yhdessäolosta, kouluttautumaan ja laajentamaan verkostojasi Suomen muiden nuorkauppakamarilaisten kanssa.

Nyt on siis ainutlaatuinen mahdollisuus hypätä mukaan junaan, joka ottaa vain kerran vuodessa matkustajia kyytiin!

Toivomme, että kerrot hakemuksessasi napakasti taustasi, osaamisesi, miksi haluat mukaan ja mitä ajattelet sen antavan sinulle. Kerro myös millainen tekijä olet, mitkä ovat kehityskohteesi ja minkälainen tekeminen motivoi sinua.

 

Haun aikataulu ja prosessin kulku:

Haun päättymisen jälkeen MEC-toimikunta (Member Election Committee) lukee hakemukset ja valitsee jatkoon soveltuvimmat henkilöt.

MEC-toimikunta haastattelee potentiaalisimmat koejäsenkandidaatit alla olevina päivinä ja tieto haastatteluihin kutsuttaville tulee tiukalla aikataululla 1.12 sähköposteihin, joten tarkkaile tuolloin mailiasi. Ja merkitse myös etukäteen päivät jo kalenteriisi mahdollista haastattelua silmällä pitäen. Haastattelut järjestetään Tampereen keskustassa klo 17-21 välisenä aikana myöhemmin ilmoitettavassa paikassa ja niiden kesto on 30 min./hlö.

ke 4.12 klo 17:00 Tampere, keskusta

ke 11.12 klo 17:00 Tampere, keskusta

ma 16.12 klo 17:00 Tampere, keskusta

Päätökset tehdään heti vuoden 2020 ensimmäisellä viikolla. Valituiksi tulleet uudet koejäsenet hyppäävät mukaan toimintaan tammikuun 2020 alkupuolella.

 

Lisätiedot

Lisätietoja jäsenhausta antaa vuoden 2020 Tammerkosken valmistautuva puheenjohtaja Matilda Aira,  matilda.aira@jcitammerkoski.fi | 0400 469 097

Täytä tietosi HAE TÄTÄ PAIKKAA -linkin takaa olevan lomakkeen kautta. Muista liittää mukaan hakemuksesi ja CV. Palkkapyynnön voi jättää tyhjäksi tai keksiä siihen jotain kivaa, koska toiminnastamme maksettava palkka tulee kokemuksena, ei rahana. =)

 

Haluaisitko tutustua toimintaan ennen jäseneksi hakemista? Tule poikkeamaan Tammerkosken Nuorkauppakamariin -afterworkille

Tervetuloa tiistaina 12.11. klo 17.00 Tampereen Teerenpeliin tutustumaan rennossa afterwork hengessä Tammerkosken Nuorkauppakamarin toimintaan sekä sen jäseniin. Illan aikana verkostoidutaan, saat tietoa meistä ja voit ottaa puheeksi mietityttäviä asioita toimintaan ja koejäsenhakuun liittyen.

Lisätietoa tapahtumasta:

https://www.facebook.com/events/439320743380154/

Tutustu muutenkin toimintaamme nettisivujen tai facebook-sivujemme kautta

Tammerkosken toiminnassa oppiminen voi tapahtua myös vapaamuotoisemmin. Vuonna 2018 lopussa teimme kamarille oman biisin ja siihen kuvitetun musavideon, jonka tekemiseen osallistui yli 50 jäsentämme. Aika hyvä meininki – vai mitä?

Alta näet myös järjestämämme Tampere Business Meet 2018- tunnelmia. Tätä olisi siis esimerkiksi tarjolla Tammerkosken Nuorkauppakamarissa.

Haku päättyi

24.11.2019

Työsuhde

Vapaaehtoinen, mutta aktiivinen

Työn laatu

Niin paljon saa kuin on valmis antamaan

Työ alkaa

Vuoden 2020 alussa

Sijainti

Tampere

Toimiala

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen, johtamisen ja itsensä kehittäminen ja liike-elämän verkostojen rakentaminen

logo: Tammerkosken Nuorkauppakamari ry

Tammerkosken Nuorkauppakamari – Tulevaisuuden johtajuuden ja henkisen kasvun Nuorkauppakamari

Tammerkosken Nuorkauppakamari ry on Suomen toiseksi suurin nuorkauppakamari ja kuulumme osaksi Suomen Nuorkauppakamareita.

Vuosille 2019-2021 tehdyn strategiamme mukaisesti:

  • Missiomme on Jäsenten kehittyminen johtajuudessa
  • Visiomme on Pirkanmaalaisen johtajuuden uudistaja

Tammerkosken Nuorkauppakamari ry on vuonna 1981 perustettu, Tampereella toimiva aktiivinen järjestö. Varsinaisia jäseniä meillä on tällä hetkellä 131 ja, elinikäisen jäsenyyden ansainneita senaattoreita (28) sekä kunniajäseniä (8) – unohtamatta tukena ja mukana toimivia seuralaisia.

Jäsenistö työskentelee yritysmaailman eri aloilla, suurin osa vaativissa asiantuntijatehtävissä, keskijohdossa tai yrittäjinä. Jäsenemme ovat aktiivisia aloitteen- ja tuloksentekijöitä, jotka haluavat kehittää valmiuksiaan toimia mielipidevaikuttajina.

Kamarissamme toteutetaan useita projekteja, tapahtumia ja kilpailuja, sekä jaetaan tunnustusta ja palkintoja ansioituneille tamperelaisille.  Merkittävimpiä yhteiskunnallisesti vaikuttavia tapahtumia tai projekteja ovat, Tampere Business Meet, nuorten yrittäjyyttä tukeva Liekeissä-tapahtuma,  Joulupuu  Tampere- Hyväntekeväisyyskeräys vähäosaisten perheiden lapsille, Vuoden Positiivisin Tamperelainen -kilpailu sekä Pirkanmaan Vuoden Työnantaja- kilpailu. Järjestämme yhteistyössä Tampereen Nuorkauppakamarin kanssa vaikuttajaseminaarin, jossa jaamme vuosittain Tampereen alueen kulttuurin edistämisestä JussinHessun-kulttuuripalkinnon.

Nuorkauppakamaritoiminnassa on mahdollisuuksia vaikuttaa aina paikallisesta tasolta kansainväliselle tasolle. Joten haasteet ja tekeminen ei tässä järjestössä lopu varmasti kesken.

Tsekkaa tästä Suomen Nuorkauppakamarien video, mitä toimintamme voisi tuoda sinulle!

www.jcitammerkoski.fi

https://www.facebook.com/TkNKK/

https://www.instagram.com/jci_tammerkoski/