Technical Specialist

Erillisverkot -konserni hakee

Technical Specialistia

Palvelutuotannossamme vastaat Technical Specialistina itsenäisesti asiakkaiden palvelupyyntöjen vastaanottamisesta ja käsittelemisestä sekä ongelmatilanteiden tutkimisesta ja selvittämisestä. Oleellinen osa työtäsi on teknisen tuen tarjoaminen asiakkaille etäyhteyksien, puhelimen ja sähköpostin avulla sekä osallistuminen muihin palvelutuotannon toimintoihin. Tehtävä sijoittuu Leijonaverkot-tytäryhtiöön.

Technical Specialistina toimit merkittävässä roolissa palveluprosessissa ja huolehdit sähköisen viestinnän ja asioinnin tietoturvaratkaisujen toiminnasta asiakasympäristöissä. Tuotat asiakkaillemme hyvän palvelukokemuksen. Lisäksi vastaat omalta osaltasi palvelutuotannon prosessien toteuttamisesta.

 Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta soveltuvaa koulutusta ja vähintään perustason Linux-asiantuntemusta. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämättömyys, ruotsin kielen taito ja aiempi asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi.

Olet etsimämme tiimin jäsen, jos:
– toimit joustavasti osana tiimiä sekä yhteistyössä koko muun organisaation kanssa
– olet palveluhenkinen, oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä

– pystyt luomaan asiakaskontakteissa luottamusta herättävän ja myönteisen palvelutilanteen
– vuorovaikutuksesi kaikkien asiakas- ja kumppanikontaktien kanssa on toimivaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa tai Jyväskylässä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Täytä hakulomake ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 30.10.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta rekry@erillisverkot.fi .

Haku päättyi

30.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Espoo/Jyväskylä

logo: Suomen Erillisverkot-konserni

Erillisverkot –konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Tarjoamme yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Erillisverkot-konserni on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos. Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtio ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi

http://erveuutiset.erillisverkot.fi/