Tekninen asiantuntija / myyjä

Etsimme nyt Tampereen tai Jyväskylän toimistoomme uuteen tehtävään

Teknistä asiantuntijaa / myyjää

vahvistamaan myyntitiimimme toimintaa.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti myyntitiimimme palvelukykyä sekä automaation ja pneumatiikan osaamistamme. Myyntimme on kasvanut kolmessa vuodessa noin 65%, ja haluamme jatkossakin olla tunnettuja vahvasta halusta palvella asiakkaitamme hyvin.

Tehtäväsi on suunnitella ja ehdottaa automaatioratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin tarjouspyyntöjen ja kyselyiden pohjalta. Osaamisesi ja asiakastuntemuksesi kehittyessä saat myös hoitoosi omia vastuuasiakkaita, joille olet ensisijainen asiantuntija myyntitiimissämme. Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta halua oppia ja kehittyä vahvaksi alan ammattilaiseksi. Nautit asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta, jota sopiva tekninen koulutuksesi tukee hyvin.

Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen sekä Sinut tunnetaan positiivisesta asenteestasi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen ja osaamisesi mukaisen palkkauksen vakavaraisessa ja menestyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Petteri Jauhola, p. 050 3231755 ja Personnel Groupista Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 26.11.2017 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

26.11.2017

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere tai Jyväskylä

logo: Sitek-Palvelu Oy

Sitek-Palvelu Oy on 1988 perustettu automaatioalan yritys, jonka tuotetarjonnan ytimen muodostavat Siemensin ja SICKin automaatiotuotteet. Tuotetarjontaa täydentävät ASCO Numaticsin ja Sitekin omat pneumatiikkatuotteet, joille myös on ominaista laadukkuus ja sopivuus vaativiin teollisuusolosuhteisiin.

Liikevaihtomme on n. 5,6 M€ ja palveluksessamme on 14 henkilöä Jyväskylän ja Tampereen toimipisteissämme. Sitek-Palvelu Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia.