Tekninen isännöitsijä

Haemme yhtiölle

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

 

Työskentelet yhtiömme talo- ja rakennustekniikan asiantuntijana. Olet toimitusjohtajan työpari ja ensimmäinen sijainen. Tehtävässä sinulla on itsenäinen vastuu yhtiömme kiinteistöjen hyvästä hoidosta ja niiden tekniikasta. Pääset mukaan monenlaisiin hankkeisiin, joissa asiantuntemuksesi luo mahdollisuuksia kehittää yhtiöstämme modernia ja houkuttelevaa asumisen tarjoajaa Nurmijärvelle.

 

Olet työskennellyt tehtävissä, joihin on liittynyt mm. vuokrakiinteistöjen huolto- ja ylläpitokorjauksia, energiatehokkuutta parantavia tehtäviä sekä pitkän aikavälin korjaussuunnittelua budjetteineen. Olet työskennellyt asiakaslähtöisesti jo usean vuoden ajan. Tärkeää on ymmärryksesi siitä, kuinka yhtiömme omaisuus saadaan tuottamaan hyvällä remonttisuunnittelulla ja taloudenpidolla. Olet myös ollut mukana rakennuttamishankkeissa saattaen ne maaliin suunnitellusti. Sinulla on myös kokemusta huoneistotarkastuksista, kilpailutuksista ja remontoinnin sekä uudisrakentamisen valvonnasta.

 

Koulutuksesi on tekniseltä alalta ja koulutuksesi sisältää myös hankittua tieto-taitoa teknisen isännöitsijän työstä. Tule mukaan rakentamaan positiivista ilmiötä Nurmijärvelle. Tarjoamme hyvän työyhteisön ja pitkäjänteisen yhtiön tulevaisuuden näkymät.

 

Lisätietoja antaa Personnelin seniorikonsultti Antti Lavanti puh. 040 5755 333 tai antti.lavanti@personnel.fi. Hae tehtävään täyttämällä hakulomake ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 14.02.2019 mennessä.

Haku päättyi

14.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Nurmijärvi

Toimiala

Kiinteistöt, rakennustekniikka, vuokra-asunnot

Nurmijärven Vuokra-asunnot Oy

Nurmijärven Vuokra-asunnot Oy on Nurmijärven kunnan omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiön omistuksessa on yhteensä 1522 asuntoa, joista 104 on vapaarahoitteista ja 1418 ARA-rahoitteista vuokra-asuntoa. Ara-rahoitteisista asunnoista 52 on erityisryhmille tarkoitettua. 

Yhtiöllä on vuokra-asuntoja Kirkonkylässä, Klaukkalassa, Rajamäellä, Perttulassa ja Röykässä. Yhtiön toiminta-ajatuksena on tuottaa turvallisia ja laadukkaita asuntoja Nurmijärven asukkailla.