Tekninen myyjä

Etsimme nyt Tampereen toimistoomme uuteen tehtävään

Teknistä myyjää

Tehtäväsi on sekä tehdä itse että edesauttaa organisaatiomme myyntityötä toimistolta käsin. Vastaat asiakkailtamme tuleviin tarjouspyyntöihin, selvität toimituksiin liittyviä haasteita ja tuet kenttämyyjiemme työtä kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta teknistä koulutusta (insinööri) sekä palavaa halua asiakaspalveluun ja myynnilliseen työhön. Haluat oppia ja kehittyä vahvaksi alan ammattilaiseksi ja nautit asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta.

Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen sekä Sinut tunnetaan positiivisesta asenteestasi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen, muusta kielitaidosta on etua.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen ja osaamisesi mukaisen palkkauksen vakavaraisessa ja menestyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Petteri Jauhola, p. 050 3231755 ja Personnel Groupista Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 28.5.2017 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

28.05.2017

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Sitek-Palvelu Oy

Sitek-Palvelu Oy on 1988 perustettu automaatioalan yritys. Sitekin tuotetarjonnan ytimen muodostavat omaan tuotekehitykseen perustuvat tuotteet, joita on käytössä tuotantolaitoksissa eri puolilla maailmaa, Kauko-Idästä Etelä-Amerikkaan. Tuotetarjontaa täydentävät Siemensin, SICKin ja ASCO Numaticsin tunnetut automaation ja pneumatiikan tuotteet, joille myös on ominaista laadukkuus ja sopivuus teollisuusolosuhteisiin.

Sitek-Palvelu Oy:n on osa OEM International -konsernia. Liikevaihtomme on n. 5,5 M€ ja palveluksessamme on 14 henkilöä Tampereen ja Jyväskylän toimipisteissämme.