Tekninen projektipäällikkö

Kiinnostaako sinua kehittää huippuluokan järjestelmiä, jotka ovat osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa? Etsimme nyt Patrialle Tampereelle asiantuntijoita Patrian oman datalinkkituotteen kehitykseen!

CANDL (Compact Airborne Networking Data Link)-tuote tarjoaa tiedonsiirtoyhteyden pitkille välimatkoille lentävien järjestelmien välille ja niitä ohjaaviin maa-asemiin. Tuote takaa hyvät datanopeudet ja toimivan kommunikaation harjoituslentotoiminnan lisäksi haastavissa operatiivisissa ympäristöissä.

TEKNINEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Teknisenä projektipäällikkönä vastaat Patrian tuotteiden tuotantoon liittyvien projektien aikataulutuksesta, työnsuunnittelusta ja resursoinnista. Hallitset materiaalivirtoja ja koordinoit yhteistyötä alihankkijoiden kanssa sekä kehität aktiivisella otteella tuotannon ulkoistamista. Patrialla sarjat ovat tyypillisesti melko pieniä, joten toivomme sinulta tietämystä ennen kaikkea piensarjatuotannon lainalaisuuksista. Olet taustaltasi laitteisto-orientoitunut ja hahmotat tuotteet järjestelmätasolla. Kokemus hankinnan tehtävistä on eduksi, mutta saat työhösi myös talon hankintaosaston tuen.

Tuotannon koordinoinnin lisäksi toimit asiakasrajapinnassa yhteistyössä tuoteomistajan ja tuotepäällikön kanssa. Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa sekä suomeksi että englanniksi.

Lopullista työnkuvaa voidaan muokata kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Projektipäällikön työssä on mahdollista päästä osallistumaan myös tarjousvalmisteluihin tai muihinkin tuotannon tehtäviin, esim. tuotteiden elinkaarisuunnitteluun.

Voit tutustua Patrian datalinkkituotteeseen tarkemmin tästä.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Toivottavasti kuulemme sinusta! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.patria.fi. Viimeinen hakupäivä on 22.4.2019, mutta kannattaa toimia nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Valittava henkilö solmii työsopimuksen suoraan Patrian kanssa, mutta hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnel Groupin kanssa. Jos haluat keskustella tehtävästä, lisäkysymyksiin vastaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@personnel.fi.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Haku päättyi

22.04.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.