Teknisen myynnin ammattilainen

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Kokkolaan

Teknisen myynnin ammattilaista

Tehtävässä tulet toimimaan tiiviisti asiakasrajapinnassa. Omaat vahvaa intressiä kehittää myös teknistä asiantuntemustasi. Asiakaskuntamme koostuu mm. valmistavan teollisuuden, kunnossapidon ja rakentamisen alojen yrityksistä. Meiltä hankitaan mm. erilaisia muovilevyjä, -tankoja ja putkistoja, sekä muovista koneistettavia kappaleita. Rooli vaatii myyntihenkisyyttä, joten yhteydenpito oman alueesi potentiaalisiin uusiin asiakkaisiin on sinulle luontevaa. Vastaat yhdessä kollegasi kanssa alueen myynnistä sekä olemassa oleville että uusille asiakkaillemme. Kuulut motivoituneeseen myyntijoukkueeseemme, jota kuvastaa erityisesti vahva keskinäinen halu tehdä yhteistyötä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tausta sekä aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta teknisen myynnin tekemisestä. Aiempaa kokemusta muovialalta et välttämättä tarvitse, arvostamme enemmän halua oppia ja kehittyä muovien myynnin ammattilaiseksi. Ymmärrät jo ehkä teknisiä piirustuksia sekä koneistamisen perusteet. Lisäksi kykenet toimimaan rationaalisesti myös paineen alla.

Olet aktiivinen, tavoitehakuinen ja ennen kaikkea puhallat yhteen hiileen yhdessä joukkueesi kanssa. Sinua eivät häiritse päällekkäiset tehtävät ja asiakkaan suuntaan olet valmis toimimaan joustavasti. Olet valmis sitoutumaan tehtävään pitkäjänteisesti.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan alansa johtavassa yrityksessä laadukkaiden muovituotteiden parissa. Pääset tekemisiin jo olemassa olevan ja potentiaalisen uuden asiakaskuntasi kanssa ja vaikutat osaamisellasi vahvasti oman tehtäväkokonaisuutesi muodostumiseen. Pääset työskentelemään motivoituneessa tiimissä ja monipuolisessa tehtäväkentässä ottaen myös vastuuta asioiden itsenäisestä toteutuksesta. Tartu mukaan tilaisuuteen ja liity joukkoomme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel GROUP, Johanna Ahola, p. 0400 739 308, johanna.ahola@personnel.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.5.2019 mennessä osoitteen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

31.05.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kokkola

logo: Vink Finland Oy

Vink Finland Oy kuuluu kansainväliseen Vink-ryhmään, joka toimii 15 Länsi-Euroopan maassa ja Kiinassa yli 1500 ihmisen voimin. Vinkillä on 60 vuoden kokemus Euroopan muovipuolivalmistemarkkinoista, ja Suomenkin Vink on toiminut muovialan uranuurtajana ja suunnannäyttäjänä jo 50 vuotta.

Vinkillä on kokemuksen ja markkinapeittonsa mukanaan tuoma alansa paras asiantuntemus muovituotteista ja niiden käyttösovelluksista. Kattavat tuotevalikoimat ja nopea saatavuus sekä ammattitaitoinen henkilökunta ovat pitkän menestyksemme salaisuus. Lisätietoja: www.vink.fi