Tiedesihteeri

Tässä tehtävässä saat vastuullesi apurahahakemusten alkukäsittelyn sekä maksatuksen kokonaisuudessaan. Hallinnoit hakuvaihetta varmistaen, että hakemukset ovat oikein dokumentoituna järjestelmäämme. Hakuvaiheen jälkeen tehtäviisi kuuluu mm. maksatusjärjestelmän ja apurahoihin liittyvien selvitysten hallinta sekä hakijoiden tiedusteluihin vastaaminen. Hoidat myös viranomaisten suuntaan tarvittavat raportit. Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkuutta, omatoimisuutta ja hyvää sekä kirjoitettua että puhuttua suomen kieltä.

Toimit luontevasti ja rauhallisesti erilaisten ihmisten kanssa. Toimintaotteeltasi olet joustava, pitkäjänteinen ja tartut mielelläsi oma-aloitteisesti mihin tahansa käsillä olevaan tehtävään. Sinulla on tehtävään soveltuva esim. kaupallinen koulutus ja tulet toimeen myös englannin kielellä.  Viestintätaitosi ovat hyvät.

Lisätietoja tästä avainpaikasta saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 20.1.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.

Haku päättyi

20.01.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Emil Aaltosen Säätiö

Tamperelainen teollisuusmies ja kulttuurin ystävä, vuorineuvos Emil Aaltonen perusti nimeään kantavan säätiön vuonna 1937. Emil Aaltosen Säätiö jakaa apurahoja suomenkielisten tutkijoiden luovan tieteellisen työn tukemiseen kaikille tieteenaloille. Toimintansa aikana säätiö on myöntänyt apurahoja yli 100 miljoonaa euroa.  Nykyään apurahoja myönnetään vuosittain yli kuusi miljoonaa euroa noin kolmellesadalle tutkijalle ja tutkimusryhmälle. Vuodesta 1991 lähtien säätiön toimisto on sijainnut Emil Aaltosen vanhassa kirjastohuoneessa, Pyynikinlinnassa Tampereella, missä säätiön perustamisasiakirjat 1937 allekirjoitettiin. Pyynikinlinnassa toimii myös Emil Aaltosen museo, jossa on mahdollista tutustua Emil Aaltosen elämäntyöhön ja hänen perustamansa säätiön historiaan sekä Emil Aaltosen keräämään taidekokoelmaan.