Tietohallintopäällikkö

Etsimme nyt Pirkanmaan Voimia Oy:lle

TIETOHALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

Johdat yrityksen tietohallintoa ja toimit ICT-yksikön esimiehenä. Tehtäväsi on keskeinen osa yhtiön strategisten tavoitteiden mahdollistamista ja toimivan käytännön toteuttamista. Digitalisaation ja tiedolla johtamisen merkitys korostuu yrityksen tulevaisuuden  tavoitteiden saavuttamisessa. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja monipuolista kokemusta ICT-asioista. Olet vahva digitalisaation osaaja ja osaat nähdä sen mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämisessä. Hallitset tietoturva- ja tietosuoja-asiat. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja eteenpäin katsova. Pystyt viemään vastuullasi olevat hankkeet maaliin saakka. Hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja henkilöstöjohtamistaidot ovat perusta tehtävässä menestymiselle.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel Group, konsultit Noora Welling, p. 03 3138 0441 tai Ari Juvonen, p. 03 3138 0444. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 2.6.2019 web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

02.06.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Pirkanmaan Voimia Oy

Pirkanmaan Voimia Oy tuottaa ateria- ja puhtauspalveluita Tampereen kaupungille ja erikoissairaanhoidon ateriapalveluja Pirkanmaan sairaanhoitopiirille. Yhtiö on aloittanut toimintansa vuoden 2019 alusta ja ensimmäisen tilikauden liikevaihto tulee nousemaan noin 65 milj. euroon. Pirkanmaan Voimiassa työskentelee yli 700 ateria- ja puhtauspalvelualan ammattilaista. Yhtiö tuottaa vuodessa n. 12 miljoonaa ateriaa ja puhtauspalvelujen vastuulla on yhteensä 730 000 m2 tiloja. Liiketoiminnan ydin on tuottaa monipuolisia aterioita, puhtautta ja muita asiakasratkaisuja
asiantuntevasti, vastuullisesti ja kumppanuuksia hyödyntäen.