Tietoliikenneasiantuntija

Meissä on virtaa

Meillä on tiivis 10 hengen asiantuntijatiimi. Vastaamme sähköjakeluverkon operatiivisten IT-järjestelmien toimivuudesta alusta loppuun saakka. Tiimin tavoitteet ovat selvillä ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Elenian toimintamalli on joustava ja työskentelemme välttäen turhaa byrokratiaa.

Sinun roolisi

Tulet vahvistamaan uuden tietoliikennepalvelun käyttöönottoa sekä kehittämään tulevaisuuden älykkäiden sähköverkkojen mahdollistavaa teknologiaa. Luontainen kiinnostus uusimpiin teknologioihin katsotaan eduksi. Työhön sisäänpääsyä helpottaa Linux ympäristön tuntemus.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Etsimällämme asiantuntijalla on vähintään AMK-tasoinen insinööritutkinto tietoliikennetekniikan tai vastaavalta alalta. Lisäksi sinulla tulisi olla kokemusta SCADA ja tietoliikenne ympäristön kehityksestä ja ylläpidosta sekä hyvät valmiudet tietoliikennepalvelun laadukkaaseen kehitystyöhön. Englannin ja suomen kielen sujuva taito ovat myös tarpeellisia.

Tehtävässä menestymistäsi edesauttavat

  • rohkeutesi kysyä, kun et tiedä ja uskalluksesi kyseenalaistaa, kun tiedät
  • erinomaiset yhteistyö-, neuvottelu ja viestintävalmiudet
  • projektimainen työskentelyotteesi
  • positiivinen ja energinen asenteesi.

Miltä tämä mielestäsi vaikutti? Vaikka emme ole perinteinen tietoliikennetalo, meillä on eri puolilla organisaatiota yli 20 alan ammattilaista tekemässä tulevaisuutta. Tähän joukkoon olisi hienoa saada sinut mukaan!

Tule rakentamaan tästä näköisesi, tulevaisuuden rooli meille!

Mikäli haluat tuumailun sijaan tarttua heti toimeen, jätä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.2.2019 mennessä hakuportaalimme kautta osoitteessa www.elenia.fi/ura

Lisätietoja Automaatiopäällikkö Jarko Mattila 7.2, 15.2 ja 21.2 klo 12-15 puh +358 5036 61877.

Haku päättyi

25.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Elenia Oy

Tietoliikenneasiantuntija Älykäs sähköverkko ja Automaatio – tiimiin | Elenia Oy

Meillä on vahva halu toimia Älykkään sähköverkon ja tähän nivoutuvan automaation suunnan- näyttäjänä. Etsimme uutta asiantuntijaa vahvistamaan SCADA ja tietoliikenne –ympäristön kehitystä. Jos haluat kehittyä sähköverkkoalan tietoliikenneguruksi ja näet että sinulla on takataskussasi kehityspotentiaalia, niin tämä on tilaisuutesi. Voimme tarjota sinulle työn ja roolin, jossa ajatteluasi ei kahlita tai lokeroida! Pääset ottamaan kanssamme rohkeitakin harppauksia samalla omaa osaamistasi kasvattaen.