Tietoliikenneverkkojen suunnittelija

Haemme TIETOLIIKENNEVERKKOJEN (VALOKUITU) SUUNNITTELIJAA Tampereelle

Elenia tarjoaa sinulle nuorekkaan kivan tiimin, jossa autetaan toisia ja opitaan yhdessä. Meillä töitä tehdään tuloksekkaasti turhaan nipottamatta ja joustavasti mm. etätöitä hyödyntäen.  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa Elenian valokuituverkkoliiketoimintaa ja kehittämässä tietoliikenneverkkojen suunnittelua!

Meissä on energiaa

Tulet osaksi Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -tiimiä, joka vastaa Elenian kaapelointiprojektien ja liittymien sähköisestä suunnittelusta, valokuituverkkojen tavoite- ja teknisestä suunnittelusta sekä verkkotietojen hallinnasta sähköisissä järjestelmissämme. Sinun työsi tulee sisältämään Elenian valokuitusuunnittelun ja -rakentamiseen liittyvien prosessien kehittämistä, suunnittelijoiden kouluttamista, sekä Elenia Kuidun tavoite- ja teknisten suunnitelmien tekoa.

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2021 loppuun saakka.

Näillä eväillä jatkoon

Suunnittelijan työ edellyttää oikean työotteen ohella vähintään AMK –insinöörin koulutusta. Odotamme, että sinulla on muutaman vuoden työkokemus valokuituverkkojen suunnittelusta. Kokemus KeyCom -järjestelmästä, tai Trimblen verkkotietojärjestelmistä ja sähköverkkojen suunnittelusta katsotaan eduksi.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on tehtävään tai Eleniassa työskentelyyn liittyviä kysymyksiä, ole yhteydessä tiimin esimieheen suunnittelupäällikkö Evgenia Tkachenkoon. Evgenia vastailee kysymyksiisi puhelimitse 0400 987 365 seuraavina aikoina: 5.12. klo 10 – 11 tai 12.12. klo 9 – 10.

Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 15.12.2019 mennessä www.elenia.fi/ura -sivujen hakemuslinkin kautta. Älä kuitenkaan suotta odota viime sekunneille, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Haku päättyi

15.12.2019

Työsuhde

Määräaikainen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Elenia Palvelut Oy

Elenia Oy:n tytäryhtiö Elenia Palvelut Oy on energia-alan palveluntuottajana moniosaaja, joka tarjoaa sähköverkko- sähkönmyynti-, kaukolämpö-, maakaasu- ja vedenjakeluliiketoimintaan liittyviä palveluita. Toimintaamme ohjaavat asiakasyhtiöittemme palvelu- ja liiketoimintatavoitteet. Uudistamme asiakkaidemme kanssa Suomen energiamarkkinoiden palveluita ja asiakaspalvelua vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka!