Tilapalvelujohtaja

Rauman kaupunki, tekninen toimiala, tilapalvelut

 

Virka laitetaan uudelleen haettavaksi. Aikaisemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.

Hakuprosessissa avustaa Personnelin konsultti Timo Tuohimaa.

 

Rauman kaupungin tilapalvelut -palvelualue hoitaa kaupungin suorassa omistuksessa olevien talokiinteistöjen ja osakehuoneistojen omistajan rooliin liittyvät tehtävät. Päätehtäviä ovat kokonaisalaltaan n. 270.000 brm2:n ja tilavuudeltaan n. 1.300.000 m3:n rakennuskannan kunnossa- ja ylläpito sekä kaupungin toteuttamien uudis- ja peruskorjaushankkeiden rakennuttaminen. Myös isännöinti-yksikkö, joka vastaa kaupungin omistamien kiinteistöyhtiöiden (yht. n. 1300 vuokra-asuntoa) isännöintitehtävistä on osa tilapalvelua. Tilapalveluiden palveluksessa on n. 70 työntekijää.

Nykyisen tilapalvelujohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme johtamiskokemusta omaavaa ja kehittämishaluista henkilöä tilapalvelujohtajan virkaan. Tilapalvelujohtaja toimii toimialajohtajan alaisuudessa vastaten tilapalvelut -palvelualueen johto- ja kehittämistehtävistä, kaupungin toteuttamien talonrakennushankkeiden rakennuttamisesta sekä kiinteistöjen isännöinnistä, huollosta ja kunnossapidosta.

Kelpoisuusehtona on rakennusalan ylempi korkeakoulututkinto sekä merkittävää alan kokemusta. Lisäksi arvostamme talous- ja henkilöstöjohtamisosaamista, julkisen hallinnon toiminnan periaatteiden tuntemusta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry)

Palkkaus: TS

Työavain: RAU-45-36-19

Haku päättyy: 27.6.2019 klo 15.00

 

Lisätietoja antaa toimialajohtaja Tomi Suvanto, puh. 044 534 3001.

Mahdolliset paperihakemukset voi jättää osoitteeseen: Rauman kaupungin tekninen toimiala/kirjaamo, Kanalinranta 3, 26100 Rauma. Kuoreen tunnus ”Tilapalvelujohtaja”.

 

Haku päättyi

27.06.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

1.9.2019 tai sopimuksen mukaan

Sijainti

Rauma

logo: Rauman kaupunki

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää.  Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita.

Rauman kaupunki on savuton työpaikka.