Toimialajohtaja

Haemme matkailu- ja ravitsemiskaupan

TOIMIALAJOHTAJAA

Odotamme sinulta ymmärrystä ja näkemystä toimialasta ja sen kehittämisestä. Sinulla on vahva majoitus- ja ravitsemiskaupan osaaminen sekä näyttöä tavoitteellisesta ja tuloksellisesta johtamisesta. Edellytämme hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn Osuuskauppa Maakunnan MaRa-toimialan kehittämisessä. Toimintaympäristönäsi on kasvava ympärivuotinen matkailualue Vuokatti sekä Kajaani. Olet osa osuuskaupan johtoryhmää ja nautit S-ryhmän henkilöstöeduista.

Lisätietoja: Personnel Group, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen puh. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi ja Osuuskauppa Maakunta, toimitusjohtaja Hannu Pelkonen, soittoaika ti 15.10. klo 10-12 puh. 010 7636 001.

Hae tehtävää sähköisesti www.s-rekry.fi kautta 27.10. mennessä.

Haku päättyi

27.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kajaani

logo: Osuuskauppa Maakunta

Osuuskauppa Maakunnan matkailu- ja ravitsemistoimiala koostuu kahdesta hotellista, Break Sokos Hotel Vuokatista ja Original Sokos Hotel Valjuksesta sekä yhdeksästä eri ruoka- ja juomaravintolasta Kajaanissa ja Vuokatissa. Työllistämme 135 henkeä ja tämän vuoden myynti on n. 13,5 M€ euroa.

Osuuskauppa Maakunta on 1917 perustettu monialayritys, jonka omistavat 35.000 kainuulaista asiakasomistajaa. Maakunta-konsernin toimialoja ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä polttonestekauppa. Myyntimme on tänä vuonna n. 210 M€, työllistämme Kainuussa n. 450 henkilöä.