Toimialajohtaja

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä (Ammattiopisto SAMIedu) hakee

TOIMIALAJOHTAJAA

hyvinvointi ja liiketoiminta -toimialalle. Tehtävänäsi on johtaa toimialan koulutus- ja kehittämistoimintaa kuntayhtymän linjausten mukaisesti. Toimit johtoryhmän jäsenenä ja vastaat toimialan koulutusten vaikuttavuudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Teet tiivistä yhteistyötä työ- ja elinkeinoelämän kanssa. Toimialan koulutustarjontaan kuuluvat yhteisten opintojen lisäksi sosiaali- ja terveysalan, hius- ja kauneudenhoitoalan, jalkojenhoidon- ja hieronta-alan sekä liiketoiminnan ja matkailualan tutkinnot.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä aiempia näyttöjä menestyksellisestä esimies- ja johtamistyöstä. Kokemustaustaltasi voit olla liike-elämän osaaja tai opetusalan monipuolinen ammattilainen. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa kielitaitoa vähintään englannin kielellä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Voit esittää oman palkkatoivomuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ilpo Niemelä p. 050 434 9842 / ilpo.niemela@personnel.fi ja kuntayhtymän johtaja/rehtori Jukka Mustonen 044 550 6300 / jukka.mustonen@samiedu.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi 14.1.2019 klo 12.00 mennessä verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

14.01.2019

Työsuhde

vakituinen

Työn laatu

kokopäiväinen

Työ alkaa

1.2.2019

Sijainti

Savonlinna

logo: Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä on kuuden kunnan omistama ammatillisen koulutuksen järjestäjä, jonka ylläpitämässä Ammattiopisto SAMIedussa opiskelee noin 1600 opiskelijaa. Henkilöstöä on noin 170. Kokonaisasiakasmäärä vuositasolla on noin 4500 henkilöä. Opetus- ja kulttuuriministeriön laatupalkinnon neljä kertaa voittanut Ammattiopisto SAMIedu sijaitsee Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa. www.samiedu.fi