Toiminnanjohtaja

Haemme aktiivista ja kehittämishakuista

TOIMINNANJOHTAJAA

Työssäsi vastaat liiton toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja taloudesta muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä hallituksen linjausten mukaisesti. Tärkeä osa työtäsi on edunvalvonta ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen, alan kehityksen ja siihen vaikuttavan lainsäädännön seuraaminen sekä verkostoituminen. Teet tiivistä yhteistyötä liiton hallituksen, jäsenyhdistysten, muiden vammaisjärjestöjen, viranomaisten ja eri sidosryhmien kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä esimies- ja johtamistehtävistä, kokonaisuuksien hallintaa, strategista ajattelua ja innovatiivista otetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja henkilöjohtamisvalmiuksia. Arvostamme toimialaan liittyvää substanssiosaamista ja järjestökentän, STEAn avustusjärjestelmän ja muun järjestörahoituksen tuntemusta.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän asiantuntevan ja kehittyvän järjestön ykkösjohtajana, ammattitaitoiset ja mukavat työtoverit sekä näköalapaikan suomalaiseen järjestömaailmaan kehittyvän valtakunnallisen liiton johdossa.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Raila Riikonen, p. 044 063 9863 (ti 1.10 klo. 11 – 12, ke 9.10. klo. 14 – 15 ja ti 15.10. klo. 12 – 14) sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.10.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

Haku päättyi

20.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Turku

logo: Lihastautiliitto ry

Lihastautiliitto on lihastautia sairastavien ja heidän läheistensä valtakunnallinen asiantuntija-, vaikuttaja- ja palvelujärjestö. Liitto on tehnyt työtään jo yli 45 vuotta harvinaisten lihassairauksien parissa. Liiton keskustoimisto sijaitsee Turussa.