Toiminnanjohtaja

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin haemme innostavaa ja kehittämishakuista

TOIMINNANJOHTAJAA

 Vastaat yhdistyksen ja palvelukodin operatiivisen toiminnan johtamisesta, taloudesta ja kehittämisestä hallituksen linjausten mukaisesti muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Tärkeä osa työtäsi on verkostoituminen ja sidosryhmäyhteistyö. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, rahoittajien, alan järjestöjen, viranomaisten ja eri sidosryhmien kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta sosiaali- ja/tai terveydenhoitoalan esimiestehtävistä ja palvelutuotannon johtamisesta, talousosaamista, kokonaisuuksien ja muutosten hallintaa, organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja henkilöjohtamisvalmiuksia. Arvostamme toimialaan liittyvien kilpailutusten ja järjestötyön tuntemusta.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän arvostetun yhdistyksen ykkösjohtajana sekä ammattitaitoiset ja mukavat työtoverit.

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Heidi Salonen, p. 040 553 4114 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.10.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

Haku päättyi

27.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Nokia

Toimiala

Järjestö

logo: Siunauksela ry

Siunauksela ry on Nokialla sijaitseva vuonna 1912 perustettu yhdistys, jonka omistama ja ylläpitämä Siunaukselakoti tarjoaa eri asteista palveluasumista tuetusta asumisesta aina tehostettuun palveluasumiseen asti sekä ikäihmisille että mielenterveyskuntoutujille.

Palvelukotimme toimintaa ohjaavat kristilliset arvot, aito läsnäolo, asukkaan toimintakykyä ylläpitävä työote ja päihteettömyyteen tukeminen. Periaatteisiimme sitoutuneen henkilökunnan perustehtävä on mahdollistaa palvelukodin asukkaille turvallinen ja heidän yksilöllisyyttään kunnioittava, rauhallinen ja mahdollisimman kodinomainen elämä.