Toiminnanjohtaja

Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä toisiin tehtäviin haemme

TOIMINNANJOHTAJAA

Vastaat yhdistyksen toiminnan johtamisesta, taloudesta ja kehittämisestä hallituksen linjausten mukaisesti muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Tärkeä osa työtäsi on verkostoituminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Teet tiivistä yhteistyötä rahoittajien, alan järjestöjen, päättäjien ja eri sidosryhmien kanssa.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa johtamiskokemusta, perehtyneisyyttä kansalaisjärjestötoimintaan sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, kokemusta yhteiskuntavaikuttamisesta, erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymisvalmiuksia sekä kansainvälisessä yhteistyössä tarvittavaa englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Arvostamme myös perehtyneisyyttä päihdehaittojen ehkäisyyn ja työn vaikuttavuuden osoittamiseen, innovatiivista otetta, kohderyhmiemme ja toiminta-areenoidemme tuntemusta, kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä, kokemusta sosiaali- ja terveysjärjestöjen rahoituksesta sekä alan yhteistyöverkostoja

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän arvostetun ja kehittyvän yhdistyksen ykkösjohtajana, hyvän ja osaavan työyhteisön sekä yhteiskunnallisesti merkityksellisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan.

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.8.2017 mennessä Personnel Groupin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.

Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä: EHYT ry:n puheenjohtaja Hanna Tainio p. 050 567 1624 ja konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550 sekä www.ehyt.fi

Haku päättyi

16.08.2017

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry toimii koko maassa ja koko väestön parissa terveiden elämäntapojen edistämiseksi. Alkoholiin, tupakkaan ja huumeisiin liittyvän ehkäisevän työn ohella EHYT ry ehkäisee pelaamisesta syntyviä haittoja. EHYT ry toimii mm. kouluissa, työpaikoilla ja sosiaalisessa mediassa sekä ylläpitää päihteettömiä kohtaamispaikkoja eri puolilla Suomea. Myös yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistuminen on tärkeä osa järjestön työtä. Sosiaali- ja terveysministeriö tukee järjestön toimintaa Veikkauksen tuotoilla.