Toiminnanjohtaja

Pitkäaikaisen toiminnanjohtajamme siirtyessä eläkkeelle haemme uutta

TOIMINNANJOHTAJAA

Vastaat yhdistyksen toiminnasta, taloudesta, henkilöstöstä ja omaisuudesta yhteistyössä johtoryhmän kanssa. Olet johtoryhmän jäsenille suuntaa näyttävä, jämäkkä ja innostava lähiesimies, joka jakaa vastuuta, luottaa ja tukee heitä. Toimit johtokunnan alaisuudessa sen delegoimin, johto- ja taloussäännössä todetuin valtuuksin. Valmistelet ja esittelet johtokunnassa päätettävät asiat. Teet yhteistyötä kunta-asiakkaiden, STEAN, Ensi- ja turvakotien liiton ja sen jäsenjärjestöjen sekä muiden lastensuojelun järjestöjen, päätöksentekijöiden ja eri sidosryhmien kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä vaativista johtamistehtävistä, kokonaisuuksien hallintaa, strategista ajattelua ja toimeenpanokykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja henkilöjohtamisvalmiuksia. Arvostamme kokemusta sosiaalityöstä ja lastensuojelusta sekä järjestökentän tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen ykkösjohtajan tehtävän alan näköalapaikalla sekä hyvähenkisen ja ammattitaitoisen työyhteisön.

Toimi täytetään syyskuun alussa.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään ke 27.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Kirsi-Maria Manninen, ti 15.1. klo 12-14, ke 16.1. klo 9-11 ja ke 23.1. klo 12-15, p. 050 526 6592 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.1.2019 mennessä Personnel Groupin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.

Haku päättyi

31.01.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Syyskuun alussa

Sijainti

Helsinki

logo: Helsingin ensikoti ry

Helsingin ensikoti ry on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, jonka tehtävänä on tukea las­ta odottavia ja pienten lasten perheitä vanhemmuudessa ja arjen hallin­nassa siten, että lapsi saa kasvaa riittävän turvallisesti vanhempiensa vaikeuksista huolimatta. Asiakasperheemme tarvitsevat erityistä tukea vanhempien mielenterveys- tai päihdeongelmien ja erilaisten elämän kriisien vuoksi. Tuotamme sekä ympärivuorokautisia ensikotipalveluja että erilaisia avopalveluja.

Olemme tunnustettu vauvaperhetyön toimija. Vakinaista henkilökuntaa on noin 70, vapaaehtoisia erilaisissa tehtävissä vajaa 100 ja vuosibudjetti noin 6 milj. euroa. Toimintayksikkömme sijaitsevat Helsingissä ja Espoossa. Yhdistyksellä on lisäksi asuntoja, joita vuokrataan vähävaraisille lapsiperheille.