Toiminnanjohtaja

Etsimme nyt Tampereen steinerkoululle

TOIMINNANJOHTAJAA

mielenkiintoiseen tehtävään arvopohjaisessa ympäristössä, jossa tehdään töitä lasten ja nuorten tulevaisuuden eteen.

Tehtäväsi on vastata koulun henkilöstöhallinnosta, taloudesta ja operatiivisesta johtamisesta. Suorassa alaisuudessasi on koulun tukitoimintojen henkilöstö ja teet tiivistä yhteistyötä opetustoimen henkilöstön kanssa. Hoidat oppilaitoksen yhteiskuntasuhteita eri tahojen kanssa ja toimit kouluyhdistyksen hallituksen sihteerinä. Vastaat koulun toiminnan pitkäjänteisestä kehittämisestä tulevaisuutta silmällä pitäen.

Sinulla on vahva osaaminen ja kokemus henkilöstöjohtamisen ja talouden tehtävistä. Olet taitava ja yhteistyökykyinen ihmisten johtaja, joka on tottunut toimimaan ja viemään läpi muutosprosesseja moniammatillisessa yhteisössä, jossa on osaavia ja itsenäisiä asiantuntijoita. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto tai vastaava koulutus. Pystyt hahmottamaan isoja kokonaisuuksia ja ajattelemaan strategisesti. Hoidat luotettavasti ja vastuullisesti myös moninaiset pienemmät asiat. Tehtävässä on eduksi kokemus kiinteistöhallinnasta.

Lisätietoja tehtävistä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, toimitusjohtaja Ari Juvonen, p. 03 3138 0444 tai henkilöstökonsultti Piritta Nauha, p. 03 3138 0422. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 24.2.2019 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

24.02.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Tampereen steinerkoulu

Vuonna 1971 perustettu Tampereen steinerkoulu on luokista 0–9 ja lukiosta koostuva yksityinen koulu. Koulu saa opetuksensa järjestämiseen vastaavat valtionosuudet kuin kunnan peruskoulu ja lukio. Koulu toimii ajanmukaisissa tiloissa Tampereen Muotialassa ja siellä opiskelee lähes 700 lasta ja nuorta. Henkilökuntaa koulussa on n. 70, ja budjetin loppusumma on 5,5 M€. Lisätietoja