Toiminnanjohtaja

Asuminen on itsenäistä.

Nykyinen toiminnanjohtaja jää eläkkeelle kesällä 2019 joten haemme eläkeläisten parissa työskentelevää

TOIMINNANJOHTAJAA

Tehtäväsi on hoitaa ja kehittää senioritalon päivittäistä toimintaa. Raportoit johtokunnalle. Sinä pidät työstä seniorien kanssa ja olet jatkuvassa kosketuksessa heidän kanssaan varmistaen heidän hyvinvointinsa. Teet yhteistyötä mm. kotiavustajan, palveluyritysten ja muiden yhteistyö- kumppanien kanssa. Osallistut johtokunnan kanssa uusien asukkaiden valintaan. Noudatat johtokunnan tekemää tulo-ja menoarviota ja hoidat maksurutiinit. Kirjanpidon ja palkanlaskennan hoitaa tilitoimisto. Osaat käyttää yleisimpiä tietokoneohjelmia.

Olet yhteistyöhaluinen ja järjestelmällinen.  Luonteeltasi olet valoisa, aloiterikas ja työskentelet itsenäisesti. Puhut sujuvasti suomea, ruotsinkielen taito on lisäansio. Arvostamme työkokemusta, mielellään sosiaalialan parissa mutta virka ei edellytä erityistä tutkintopätevyyttä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GOUP, henkilöhaku- ja valintakonsultti Johanna Ahola, puh. 0400 739 308. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.3.2019 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

31.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: De Gamlas Hem i Tammerfors r.f.

Senioritalo De Gamlas Hem i Tammerfors r.f – Vanhain Koti Tampereella r.y. ylläpitää asuntoja Tampereen keskustassa aktiivisille eläkeläisille. Yhdistys on toiminut 120 vuotta ja se omistaa 36 asuntoa (1h, 2 h ja 3 h) sekä hyvät yhteiset tilat.