Toimistoinsinööri

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Keravalle

Toimistoinsinööriä

Tehtävässä tulet toimimaan tuotantomme tukena. Tulostat tuotannon työkortteja ja varmistat käytettävien materiaalien oikeellisuuden ja oikea-aikaisuuden. Vauhtiin päästyäsi saat opetella myös tuotannon suunnittelua ja alihankintojen tekemistä. Järjestelmänämme käytämme MS Dynamicsia.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta ja olet mahdollisesti opiskellut esimerkiksi materiaalitekniikkaa. Muovit alana kiinnostavat sinua ja haluat oppia alasta lisää. Olet oma-aloitteinen, osaat kysyä ja toimit muutenkin sujuvasti erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.  Työssäsi olet tarkka ja tartut reippaasti eteen tuleviin asioihin. Aiempaa kokemusta emme sinulta välttämättä odota – halu työskennellä ja kehittyä alalla riittävät.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan alansa johtavassa yrityksessä laadukkaiden muovituotteiden parissa. Pääset työskentelemään motivoituneessa tiimissä ja monipuolisessa tehtäväkentässä ottaen myös vastuuta asioiden itsenäisestä toteutuksesta. Tartu mukaan tilaisuuteen ja liity joukkoomme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel GROUP, Johanna Ahola, p. 0400 739 308,

johanna.ahola@personnel.fi Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 18.11.2019 mennessä osoitteen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

18.11.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kerava

logo: Vink Finland Oy

Vink Finland Oy kuuluu kansainväliseen Vink-ryhmään, joka toimii 15 Länsi-Euroopan maassa ja Kiinassa yli 1500 ihmisen voimin. Vinkillä on 60 vuoden kokemus Euroopan muovipuolivalmistemarkkinoista, ja Suomenkin Vink on toiminut muovialan uranuurtajana ja suunnannäyttäjänä jo 50 vuotta.

Vinkillä on kokemuksen ja markkinapeittonsa mukanaan tuoma alansa paras asiantuntemus muovituotteista ja niiden käyttösovelluksista. Kattavat tuotevalikoimat ja nopea saatavuus sekä ammattitaitoinen henkilökunta ovat pitkän menestyksemme salaisuus. Lisätietoja: www.vink.fi