Toimistopäällikkö / Kirjanpitäjä

Haemme työyhteisömme vahvistukseksi

TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ / KIRJANPITÄJÄÄ

Toimit kirjanpitäjien ja asiakaspalveluhenkilöiden esimiehenä ja vastaat itsenäisesti oman asiakasryhmäsi taloushallinnon hoitamisesta. Seuraat alalla tapahtuvia muutoksia ja osallistut laajemmin toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Teet yhteistyötä yrityksen johdon, isännöitsijöiden sekä muun henkilöstön kanssa. Osaat opastaa, tukea ja innostaa alaisiasi.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (tradenomi tai vastaava), aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä ja esimiestyöstä, priorisointi- ja organisointikykyä, tarkkaa ja täsmällistä työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja henkilöjohtamistaitoja. Kiinteistöalan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, mukavat ja osaavat työtoverit sekä mahdollisuuden käydä tarpeen mukaan alaan liittyvissä taloushallinnon koulutuksissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian tai viimeistään 28.4.2019 mennessä Personnelin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.

Haku päättyi

28.04.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kuopio

logo: Kuopion Talokeskus Oy

Kuopion Talokeskus Oy Kuopion johtavia isännöinti- ja kiinteistönhoitopalveluyrityksiä. Vuonna 1968 perustetun yrityksen palveluihin kuuluvat nykyaikaiset isännöinti- ja kiinteistönhoitopalvelut. Isännöimme kaiken tyyppisiä kiinteistöjä Kuopiossa ja Siilinjärven Vuorelassa. Palvelemme asiakkaitamme yli 60 ammattilaisen voimin. Käytössämme on parhaat tietokoneohjelmistot ja huoltotoiminnassa uusimmat konemallit.