Toimitilapäällikkö

Haemme Metropoliaan TOIMITILAPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme toimitilapäällikön sijaisen tehtäviin tavoitteellista ja kannustavaa esimiestä johtamaan Metropolian toimitilapalveluyksikköä. Toimitilapäällikkö vastaa toimitilapalveluiden toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä. Työsuhde on määräaikainen ja sijaisuus päättyy 30.11.2021.

Sinulla on edellytykset ottaa toimitilapäällikön tehtävä vastaan, jos sinulla on

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • kokemuksen kautta saavutettua monipuolista näkemystä kiinteistöalalta
  • ymmärrystä rakennusten anatomiasta ja talotekniikasta
  • liiketoiminnan tuntemusta ja talousosaamista
  • tietojärjestelmäosaamista
  • näyttöä kannustavasta ja innostavasta esimiestyöstä
  • hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot

Toimit varatoimitusjohtajan alaisuudessa tiiviissä yhteistyössä sisäisten asiakkaiden sekä ulkopuolisten sidosryhmien ja kumppanien kanssa. Olet avainhenkilö Metropolian toimitilajohtamisen käytäntöjen ja prosessien kehittämisessä. Toimitilajärjestelmien aiempi tuntemus on tehtävän hoitamisessa ehdoton etu.

Tarjoamme ammattikorkeakoulun dynaamisen ja jatkuvasti kehittyvän toimintaympäristön, mahdollisuuden kehittää omaa työkenttääsi ja Metropolian kokonaisuutta sekä työtäsi tukevan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitilapäällikkö Jyri Malmström, puh. 040 750 5179 (ti 17.9. klo 10.00-12.00 ja to 19.9. klo 15.00-17.00), ja varatoimitusjohtaja Simo Mustila, puh. 044 220 3300 (20.9. klo 12 – 14 ja 27.9. klo 13 – 15).

Jätä ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sisältävä hakemuksesi osoitteessa www.metropolia.fi/tyopaikat.

Hakuaika päättyy 29.9.2019.

Haku päättyi

29.09.2019

Työsuhde

Määräaikainen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu jossa koulutetaan kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Metropolia muodostaa 16 700 opiskelijan ja noin 1 000 työntekijän yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat. Olemme korkeakoulutuksen uudistaja ja vastuullinen kumppani, löydämme yhteistyössä uusia ratkaisuja ja rakennamme parempaa tulevaisuutta.