Toimitusjohtaja

Vimana Oy etsii toiminnan käynnistämisvaihetta varten määräaikaista toimitusjohtajaa. Toimitusjohtajana vastaat itsenäisesti yhtiön johtamisesta hallituksen hyväksymien strategisten suuntaviivojen ja tavoitteiden, toimintasuunnitelmien sekä hallituksen vahvistamien yleisperiaatteiden mukaisesti. Vastaat yhtiön toiminnan käynnistämisestä, yhtiön toiminnan johtamisesta, asiakassuhteiden sekä palvelujen rakentamisesta yhdessä yhtiön hallituksen kanssa. Tukenasi on hallituksen lisäksi tulevia asiakastahoja edustava asiakasneuvottelukunta.

Hakemallamme henkilöllä on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vahva kokemus ICT-palveluyrityksen johtotehtävistä sekä riittävä kotimaisten kielten ja englannin kielen taito.

Odotamme että olet ratkaisuhakuinen muutosjohtaja, jolle toiminnan jatkuva kehittäminen on itsestäänselvyys. Otteeltasi olet asiakaslähtöinen, helposti verkostoituva, näkemyksellinen ja aikaansaapa. Julkishallinnon ja maakuntauudistuksen keskeisten tavoitteiden hyvän tuntemuksen luemme eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan ja merkittävän tehtävän julkishallinnon kenties suurimmassa muutoksessa. Tehtävässä pääset luomaan uudenlaista julkishallinnon yksikköä, joka edistää maakuntahallinnon toiminnan sujuvuutta ja suomalaisten hyvinvointia. Tarjoamme myös paljon mielenkiintoista ja monipuolista työtä. Pääset myös itse vaikuttamaan tehtäväsi sisältöön ja laajuuteen.

Tehtävä on määräaikainen ja alkaa aikaisintaan 1.11.2017 ja kestää 31.12.2022 saakka.

Valintaprosessiin sisältyy henkilöarviointi ja turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antavat: Vimana Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mirjami Laitinen puh. 0295530128, Vimana Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja Tiina Pesonen puh. 0295163240 sekä Personnelin konsultti Timo Tuohimaa puh. 0400403032.

Hakemukset palkkatoivomuksin pyydämme lähettämään 17.9.2017 mennessä osoitteella www.personnel.fi.

Haku päättyi

17.09.2017

Työsuhde

Määräaikainen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

1.11.2017

Vimana Oy

VIMANA Oy on kesällä 2017 perustettu osakeyhtiö jonka tehtävänä on edistää tulevien maakuntien ja näiden sidosyksiköiden palvelujen digitalisointia sekä ICT-palvelujen kustannustehokkuutta. Vimana Oy tuottaa ja järjestää erikseen määriteltyjä ICT-palveluita tuleville maakunnille tiiviissä yhteistyössä verkostoon mukaan tulevien tytär- tai osakkuusyhtiöiden kanssa. Vimana toimii valtakunnallisesti ja monipaikkaisesti tehtävänään on tuottaa tietohallinto-, kehittämis-, integraatio- sekä tietojärjestelmä- ja tietotekniikkapalveluja.

Yhtiö on aluksi valtio-omisteinen, mutta sen omistajuus siirtyy pääosin maakunnille maakuntauudistuksen voimaantulon puitteissa viimeistään 1.1.2020. Perustettavat 18 maakuntaa sidosyksikköineen käyttävät Vimana Oy:n palveluja ja se tulee asiakasmäärältään olemaan Suomen suurin julkisen hallinnon ICT-palvelukeskus.