Toimitusjohtaja

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä uuteen tehtävään haemme SOS-lapsikyläsäätiöön

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastaat säätiön toiminnan johtamisesta, taloudellisesta kannattavuudesta ja kehittämisestä hallituksen strategisten linjausten mukaisesti muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Etsimme strategista johtajaa, jolla on halua ja kykyä kehittää SOS-Lapsikylää yhdessä kotimaisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa ja erilaisia suhdeverkostoja hyödyntäen. Hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot ovat edellytyksiä järjestömme painoarvon kasvattamisessa.

Toimitusjohtajalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä vaativista johtamistehtävistä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyövalmiuksia. Arvostamme järjestötoiminnan ja lastensuojelun liiketoiminnan osaamista. Lisäksi odotamme ymmärrystä sosiaalipalvelujärjestelmästä ja perheiden hyvinvoinnin mahdollistamisesta.  Kasvustrategiamme toteuttaminen edellyttää johtajalta ennakoivuutta, joustavuutta ja taitoja kehittää säätiön toimintaa toimintaympäristön vaatimusten mukaisesti. Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään 3.12.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa SOS-lapsikyläsäätiön hallituksen puheenjohtaja Tuija Brax ti 30.10. klo. 10.30 – 12.00, ma 5.11. klo. 8.00 – 9.00, to 15.11. klo. 8.00 – 9.00 ja ti 20.11. klo. 11.30 – 12.30, p. 050 511 3115 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.11.2018 mennessä Personnel Groupin sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.

Haku päättyi

26.11.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

logo: SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Tarjoamme yhteisöllistä perhehoitoa sekä räätälöityä tukea perheille. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maalaiskunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa.

SOS-lapsikyläsäätiö on vakavarainen, kehittävä ja kasvava toimija Suomessa. Laajennamme toimintaamme uusiin toimintamalleihin ja keräämme varoja lasten hyvinvoinnin tukemiseen. Lastensuojelupalvelujemme piirissä on tänä vuonna noin 800 lasta ja yleishyödylliset palvelumme tavoittavat monta sataa lasta ja aikuista vuosittain. Lisäksi autamme tuhansia lapsia eripuolilla maailmaa kansainvälisten hankkeittemme avulla. Arvioitu liikevaihtomme vuodelle 2018 on noin 23 miljoonaa euroa.

Tavoitteenamme on kasvattaa vaikuttavuuttamme suomalaisessa ja kansainvälisessä lastensuojelutyössä. Tämä mahdollistuu rakentamalla kumppanuuksia, uudistamalla toimintamalleja ja tuottamalla asiakaslähtöisiä räätälöityjä palveluja. Kansainvälinen yhteistyö pohjoismaiden sisarjärjestöjen ja keskusjärjestön kanssa on tiivistä.

Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org