Toimitusjohtaja

Etsimme nyt Pirkanmaan Voimia Oy:lle

TOIMITUSJOHTAJAA

Otat kokonaisvastuun uuden yhtiön liiketoiminnasta yhdessä hallituksen kanssa. Tehtävänäsi on ensivaiheessa toiminnan vakiinnuttaminen yhtiössä siten, että Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ateriapalvelujen synergiahyödyt saavutetaan yhdistymisessä. Pidät huolta yhtiön kannattavuudesta ja kilpailukyvystä sekä henkilöstön työhyvinvoinnista. Olet kiinnostunut kehittämään digitaalista toimintaympäristöä. Teet läheistä ja tiivistä yhteistyötä omistajien, asiakkaiden, tukipalvelukumppaneiden sekä laajan sidosryhmäkentän kanssa. Kykenet luomaan yhtiölle uutta toimintakulttuuria. Muutosjohtamiskyvykkyytesi on vahva. Tavoitteenasi on tuottaa lisäarvoa ja uusia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja monipuolista johtamiskokemusta sekä selkeitä näyttöjä aikaisemmista onnistumisista. Liiketoimintaosaamisesi on kunnossa ja olet johtanut myös vaativia muutosprosesseja. Eduksesi luetaan vahva kokemus palveluliiketoiminnan johtamisesta ja yhtiön toimialasta. Olet tavoitteellinen, aikaansaava ja energinen. Luot ympärillesi positiivista energiaa ja kannustat henkilöstöä kehittymiseen. Hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja henkilöstöjohtamistaidot ovat perusta tehtävässä menestymiselle.

Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaavat Personnelin Terhi Nikkilä, p. 050 410 0196 ja Ari Juvonen, p. 03 3138 0444. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 9.12.2018 web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

09.12.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Pirkanmaan Voimia Oy

Pirkanmaan Voimia Oy tuottaa ateria- ja puhtauspalveluita Tampereen kaupungille ja erikoissairaanhoidon ateriapalveluja Pirkanmaan sairaanhoitopiirille. Yhtiö on perustettu 2018 ja haemme nyt vasta perustetulle yhtiölle toimitusjohtajaa. Yhtiön liikevaihto ensimmäisenä tilikautena 2019 tulee nousemaan noin 65 milj. euroon. Yhtiössä työskentelee yli 700 ateria- ja puhtauspalvelualan ammattilaista. Yhtiö tuottaa vuodessa n. 12 miljoonaa ateriaa. Ateriapalveluiden suurimmat asiakasryhmät ovat koulut, päiväkodit ja sairaalat. Yhtiön puhtauspalvelujen vastuulla on yhteensä 730 000 m2 tiloja. Yhtiön liiketoiminnan ytimessä on tuottaa monipuolisia aterioita, puhtautta ja muita asiakasratkaisuja asiantuntevasti, vastuullisesti ja kumppanuuksia hyödyntäen.