Toimitusjohtaja

Tervetuloa Kemijärven Kehitys Oy:n

TOIMITUSJOHTAJAKSI

johtamaan yhtiön operatiivista toimintaa ja kehittämään kaupungin elinvoimaa

Toimitusjohtajana johdat kehitysyhtiön operatiivista toimintaa hallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti. Olet keskeinen toimija kaupungin elinvoiman kehittämisessä yhdessä henkilöstön kanssa. Luot ja ylläpidät yhteistyöverkostoja ja rakennat sekä kansallisia että kansainvälisiä yhteistyösuhteita.

Tehtävä edellyttää monipuolista kokemusta yrityselämästä ja elinkeinojen kehittämisestä. Omaat hyvät yhteistyö-, johtamis- ja esimiestaidot sekä kokemusta muutostilanteiden läpiviennistä. Sinulla on korkeakoulu- tai opistotason tutkinto ja hyvä kielitaito. Kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Kemijärven Kehitys Oy, hallituksen puheenjohtaja Pentti Koskenranta p. 040 586 1114 ja Personnel Group, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi.  Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 9.12.2018 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.

Haku päättyi

09.12.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kemijärvi

logo: Kemijärven Kehitys Oy

Kemijärven Kehitys Oy on Kemijärven kaupungin omistama elinkeinoyhtiö ja Yrittäjyyden palvelukeskus, jonka keskeinen tehtävä on edistää yritysten hyvinvointia ja uuden yritystoiminnan syntymistä Kemijärven kaupungin elinkeinostrategian mukaisesti. Kemijärven kaupungin elinkeinotoimi siirtyy Kemijärven Kehitys Oy:hyn vuoden 2019 alusta. Kehitysyhtiön tehtävänä on luoda puitteet ja tarjota palveluja alueen yritysten taloudellisen aktiviteetin kasvulle ja kehittymiselle sekä uusien yritysten sijoittumiselle. Sen tehtävä on myös huolehtia alueen vetovoimatekijöiden määrittelystä sekä varmistaa niiden vahvistuminen. www.kemijarvi.fi/fi/elinkeinopalvelut/