Toimitusjohtaja

Haemme yhtiölle

TOIMITUSJOHTAJAA

 

Toimitusjohtaja vastaa työssään siitä, että yhtiö saavuttaa kunnan sille asettamat tavoitteet. Toimitusjohtajan tehtävään kuuluvat hallinnollisten tehtävien lisäksi vahva verkottuminen toimintaympäristössä. Työssä on tärkeää kehittää toimintaa ketteräksi pitäen koko ajan huolta käyttöasteesta ja yhtiön taloudesta.

Käytännön työtehtäviä ovat mm. toimiston esimiestyö, budjetointi ja sidosryhmäyhteistyö. Toimitusjohtaja vastaa myös kilpailutuksien toteuttamisista ja erilaisten hankkeiden läpiviennistä. Rakennuttamisessa ja kunnossapidossa toimitusjohtajan oikeana kätenä on yhtiön tekninen isännöitsijä.

Työssä tarvitaan hyvää kokemusta, joka voi olla syntynyt isännöinnistä tai rakennuttamisesta. Esimieskokemus on tehtävässä liki välttämätöntä. Koulutus voi olla joko tekniseltä tai kaupalliselta alalta lisättynä mielellään isännöinnin osaamista osoittavalla tutkinnolla.

Tule mukaan rakentamaan positiivista ilmiötä Nurmijärvelle. Yhtiön talous on vakaalla pohjalla ja tehtävässä pääsee kehittämään yhtiön toimintaa yhdessä hallituksen kanssa. Tarjoamme hyvän työyhteisön ja pitkäjänteisen yhtiön tulevaisuuden näkymät.

Lisätietoja antaa Personnelin seniorikonsultti Antti Lavanti puh. 040 5755 333 tai antti.lavanti@personnel.fi.

Haku päättyi

10.12.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Nurmijärvi

Toimiala

Asuntotuotanto, vuokra-asunnot

Nurmijärven Vuokra-asunnot Oy

Nurmijärven Vuokra-asunnot Oy on Nurmijärven kunnan omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiön omistuksessa on yhteensä 1522 asuntoa, joista 104 on vapaarahoitteista ja 1418 ARA-rahoitteista vuokra-asuntoa. Ara-rahoitteisista asunnoista 52 on erityisryhmille tarkoitettua. 

Yhtiöllä on vuokra-asuntoja Kirkonkylässä, Klaukkalassa, Rajamäellä, Perttulassa ja Röykässä. Yhtiön toiminta-ajatuksena on tuottaa turvallisia ja laadukkaita asuntoja Nurmijärven asukkailla.