Toimitusjohtaja

Otat kokonaisvastuun Tampereen Autokuljetus Oy:n liiketoiminnasta ja tuloksesta. Olet vahvasti mukana myyntitoimintojen, palveluvalikoimien ja liiketoiminnan kehittämisessä. Tehokkuus, taloudellisuus ja tuloksellisuus ovat toimintasi keskiössä. Toimitusjohtajana luot ja pidät yllä hyviä suhteita asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja muihin yritystä lähellä oleviin sidosryhmiin. Olet innostava ja positiivinen asioihin vaikuttava henkilöjohtaja, jolla on johtamisessa tarvittavaa jämäkkyyttä ja tilannetajua.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta ja vahvaa kokemusta vastaavista tulosvastuullisista johtotehtävistä merkittävän kokoisessa liiketoiminnassa. Kokemus maanrakennus-/kuljetusliiketoiminnan johtamisesta katsotaan eduksi. Tarjoamme haasteellisen tehtävän pitkäjänteisesti toimivassa, taloudellisesti vakaassa yrityksessä.

Lisätietoja yrityksestä tästä avaintehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 29.1.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.

 

Haku päättyi

29.01.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Tampereen Autokuljetus Oy

Tampereen Autokuljetus Oy on monipuolinen liikenteenharjoittajien omistama kuljetusten ja siihen liittyvien palvelujen tilauskeskus, KTK. Asiakkaita palvelee n. 350 ajoneuvoa ja kalustoa on joka lähtöön: erikoiskuljetukset, kappaletavarakuljetukset, nouto-, jakelu- ja lähettipalvelut, nosturi- ja vaihtolavapalvelut sekä muuttokuljetukset. Tärkeä osa toimintaa on myös maa- ja kiviainesten tuotanto, myynti ja kuljetus. Myös polttoaineiden myynti kuuluu liiketoimintaan. Yrityksellä on kymmenen omaa sora- ja kallioaluetta Pirkanmaalla. Palveluissa yhdistyvät suuryrityksen luotettavuus ja kapasiteetti sekä pienyritysten joustavuus ja motivaatio. Yrityksen palveluksessa on n. 20 henkilöä ja liikevaihtomme on n. 13 M€. Haemme nyt