Toimitusjohtaja

Toimeksiantajamme hakee Keuruun seudulle

TOIMITUSJOHTAJAA

Saat johdettavaksesi hyvässä tuloskunnossa ja vakaassa kehitysvaiheessa olevan tuotannon parissa toimivan pk-yrityksen. Työsi pääpaino on ydinasiakkuuksien hoitamisessa, uusien asiakassuhteiden luomisessa ja hyvässä henkilöjohtamisessa. Olet hyvä organisoija ja sinusta löytyy yrittäjämäistä vastuunottoa sekä pitkäjänteistä sitoutumista yrityksen arvoihin ja toimintakulttuuriin. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta tulosvastuullisista tehtävistä ja ihmisten johtamisesta. Valittavalta henkilöltä odotamme hyviä ihmissuhdetaitoja ja jämäkkyyttä. Tekninen tausta sekä kiinnostus tuotekehitykseen katsotaan eduksi.

Sinulle tarjoamme vastuullisen tehtävän vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä, jossa on matala hierarkia. Omistajat ovat sitoutuneita ja läsnä – saat hallitukselta vahvan tuen, mutta odotamme sinulta myös näkemyksellisyyttä, ideoita ja kykyä johtaa toimintaa omalla asiantuntijuudellasi. Lisäksi tarjoamme hyvän työyhteisön, jossa on alansa johtavat, sitoutuneet ja motivoituneet ammattilaiset. Autamme mielellämme valittua henkilöä mahdollisissa muuttoon liittyvissä järjestelyissä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla 12.8. alkaen PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 18.8.2019 mennessä kotisivujemme www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

18.08.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Keuruun seutu